Барби

• Креатор на темата Креатор на темата izabelaa
  • Време на започнување Време на започнување
ЧАО поздрав од гемиџиите:vozbud:

некој ќе отвори ваква тема и после не се осмелува да се појави во `јавност` пак :kesa:
:pos2::pos2::pos2::pos::poss:
Барби бе :tapp:

Лелеее..од претходните постови забележав дека имала 15 год.Јас имам 14 па ни на крај памет не ми текнува да си играм со барбики а доколку зборуваме за игра за на пц..тоа прашајте ја сестра ми,она игра(има 7 години).

ја као мал имав една игра барбики треба нешо да ги облекуваш,соблекуваш,на ПЦ нормално, и ја :drk:на тоа барбиките:kesa:.......моја прва љубав беа они:pos2::pos2:

темава е нз.......ццццц:nesum:

Лелеееј ....
Сестра ми што има 11 годинки не игра барби игри,некое девојче на 15 години игра ...ццц до кај стигнал светов :S:S

Зашо темава не е веќе во канта?

Е шо ко боже сеа не си играте БАРБИ а?
ја на пример си играм ги соблакам па ово оно :)

темава не треба да оди вканта??

ја као мал имав една игра барбики треба нешо да ги облекуваш,соблекуваш,на ПЦ нормално, и ја :drk:на тоа барбиките:kesa:.......моја прва љубав беа они:pos2::pos2:

темава е нз.......ццццц:nesum:

Е шо ко боже сеа не си играте БАРБИ а?
ја на пример си играм ги соблакам па ово оно :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:па тоа ти е најинтересното кај барбиките....:drk::drk::drk::drk:Ајде слободно државно е

абе вие сте бооолни.. Барби умре.. јас ја убив.. со секира у таа празна глава.. R.i.p:nesvest:

цццц,шо е ова насиље на форум тука се промовира,:pos2::pos2::pos2:

како со секира,ќе каеш со тесла нешо,соо бонсек,по сликовито малце не вака:nenene::vozbud::vozbud:

цццц,шо е ова насиље на форум тука се промовира,:pos2::pos2::pos2:

како со секира,ќе каеш со тесла нешо,соо бонсек,по сликовито малце не вака:nenene::vozbud::vozbud:

Земи ЗУУУМ ЗУУМ ЗУУУМ на ЦИРКУЛАРОТ и ја скина главата и ја даде таму на вците да ја јадат :vozbud::pos2:

не бе си ја закачив главата у соба да и се смеам малку, колку е глупа тапа и проста.. на една секирка неможеше да побегне хахааах а и онака немав намера да ја мавам..

ајде како и да е Почивај во мир Барби нема да ми фалиш :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom