Новата Ford Fiesta

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
Ја видов вчера во град и тоа иста како на првата слика.Беше на камион на некоја слеп служба.Мене ми прави мерак :smir:

јас колку што знам фиестата 10,500е

ford-fiesta-sedan.jpg

седанов изледа ке биде поскап мене овај повеке ми се свиѓа..

Одлична кола неам зборови.:). this car is fantastic.:pipi:

Уоу и седанов има доста добар дизајн. :)
Одличен потег на Форд од дизјнерски аспект. :)
После новите модели на Фокус и Мондео, ова е уште еден чекор нагоре за Форд. :)

шо знам,не ме бендисува мене,од поефтиниве коли,би земал
Golf 5,лансер или цитроен ц3

шо знам,не ме бендисува мене,од поефтиниве коли,би земал
Golf 5,лансер или цитроен ц3
Ама споредба мана... 5-ката додека го имаше беше 15.000, Лансерот е 13.000 со некои попусти (инаку и тој е 15.000) а и двата модели се во класата на Фокус/Астра/Ц4, а не во Ц3/Фиеста/Корса, и цената е некои 4.000 евра повеќе од пониската класа. Ако тоа е ефтино за тебе....

јас колку што знам фиестата 10,500е

ford-fiesta-sedan.jpg

седанов изледа ке биде поскап мене овај повеке ми се свиѓа..
WOW i mene ova pojce mi go prai cejfot sega se mislam dal da go menjam Focusov za edno vakvo

Ај бе не заебавајте... Новата фиеста нема теорија да биде еднаква или поскапа од Фокус. Сепак е класа подолу, така да очекувајте цени од 9.000 евра за основен модел.

Oваа долгава ич не е убава. Не личи на мала класа долга :S

Oваа долгава ич не е убава. Не личи на мала класа долга :S

Зависи. Има и коли од малата класа кои имаат одлични седан верзии (како новава Фиеста на пример), а има и некои кои седан верзиите се тапа (Пежо 206 на пример). Така да не можеш да генерализираш дека не личи седан верзија од кола од малата класа. :)

abe jas pred 1 godina zemav fiesta za 10.500 evra super e kolata koga ke zemam pak pak bi si zemal 1 fiesta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom