Полициско насилство ?

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување

Дали има полициско насилство во Македонија?

• Вкупно гласачи
    68
Џабе џвакате џваки сите ! Да за Татковината се !
Па не само по затвори , да започнат да ги бесат сите кои се против Татковината и по плоштади...мамето предавничко нивно. Се најмило и блиско да им изумре.

Koja tatkovina? Vakva li? Ako nesto im zamirisa na zagoreno i tebe utre ke ti vlezat doma i racija ke ti napravat on a hunch!
Иронија типов кој ни соли памет е надвор од македонија па не му чуе

Ма дај не дроби ако си маж горане немаше да седиш на столче заедно со сите патриотчиња ,туку досега ќе беа заклани и ране и бугарчено љубчо

А да заборавив да напоменам бидејќи некој ќе ме цитира кога ќе го пернам по нивниот лажен патриотизам не сум патриот и уво ме боли барем не глумам лудило

Eden prijatel mi kaza deka vo Makedonija se umira od i od trevka .............................

Samo ako te potfatat Alfi :)

Иронија типов кој ни соли памет е надвор од македонија па не му чуе

Ма дај не дроби ако си маж горане немаше да седиш на столче заедно со сите патриотчиња ,туку досега ќе беа заклани и ране и бугарчено љубчо

А да заборавив да напоменам бидејќи некој ќе ме цитира кога ќе го пернам по нивниот лажен патриотизам не сум патриот и уво ме боли барем не глумам лудило

што рече бе..??? овој Goran_Makedon не е на БРАНИКОТ НА ТАТКОВИНАТА??? на првата " патриотска " линија?????
..................а бе ова "патриотиве" кои се многу лајави се обичнo се некои Unter Hunden...ама детево е веројатно само јавриче...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom