Жени: повод за hot&sexy underwear?/ Мажи: Каква долна облека ве пали?

• Креатор на темата Креатор на темата swety_girl
  • Време на започнување Време на започнување
04-11-08obleka2.jpg

Совршени се ...:drk::drk::drk:

Me pali koga masko nosi crni bokserki i crna ili temno plava maicka

Носам секси облека затоа што јас се чувствувам поубаво така отколку во бела памучна гаќа.
Сакам кога купувам долна облека, посебно сакам да купувам комплети, никогаш не носам розев прслук и црвени танга, мора да се комплет.
Инаку за боја најчесто сакам црна или темно виолетова.
Пријатно ми е да носам таква облека и да, машките се палат повеќе на црни чипкени танга отколку на памучни домаќиски гаќи.
:pipi:

Памучни гаќички онака 1-2 броја помали, да се оцртува таквото, или куси прилепени панталони (памучни исто така не ја сакам многу синтетиката...)
нагоре не треба ништо :)

Жартели во комбинација си штикли - убитачна комбинација..:vozbud:

Дечко ми ме запали еднаш ама ептен кога го видов во едни стегнати онака залепени црни спортски гаќи и онака го оцртуваа ама здивев:vozbud: и од тогаш само мења некој такви секси underwear.

Не би рекла нешто посебно хот енд секси ама си носам дифрент долна облека..
Најчесто памучни гакички али црвени, зелени, жолти, со срциња, со чипкаст дел, со отворен дел па понекогаш и чипкасти цели.. Не носам обични, а и често носам боксерки исто така шаренки (иам едни ептен слатки со Kitty:pipi:), а и понекогаш исто чипкасти, танга поретко само кога морам - бели фармерки или така нешто кога носам.. А прслук обично црн носам.. Незнам зашто сакам ептен црна боја.. И не ги комбинирам баш гаќичките и прслукот.. Тоест ги комбинирам ама ретко.. Едино коа ќе облечам исто црни гакички пошто ко што кажав најмн носам а и имам црни прслуци.
А иначе сепак мислам дека нема зошто да ја чуваме долната облека у фиока за посебни моменти.. Ако се чувствуваш удобно во тоа што го носиш без разлика чипка, памук или што и да е.. Носи си го и ич да не те боли..
А иначе факт е дека машките било каква танга, и посекси чипкасти гаќички, боксерки или секси црвена или црна облека ги пали повеќе од било која друга боја исто.. И тооо
А мене на машко штознам ништо спешл. :pipi: Аајд

полутанга со некоја понежна боја и прслук број-два помал
а танага шо знам не ме пали толку ко порано

Некој претходно спомна бордо како боја, индиид убаво делува.:)

Преферирам потемни нијанси и битен е материјалот нормално.

Се потрудив дури и да побарам нешто што ми се допаѓа. Бујрум!

Дечко ми ме запали еднаш ама ептен кога го видов во едни стегнати онака залепени црни спортски гаќи и онака го оцртуваа ама здивев:vozbud: и од тогаш само мења некој такви секси underwear.

Добро што ги мења.

Иначе и за мажи и за жени истото важи, џабе секси долна облека ако нема со што да се попуни :wink:

Напишано од Bratot
Добро што ги мења.
:pos2::pos2::pos2: Да бе имам среќа што имам таков дечко, по викаш има и такви шо не мењаат многу многу се бендисале у еден пар и само тој си го носат:pos2::pov:

Najmnogu nosam crni prslucinja vo kombinacija so gakicki vo sekakvi boi i materijali,najcesto pamucni tanga a za vo posebni priliki se znae cipka,a posto decko mi besnee po podvezici i corapi imam i takvi cuda polna fioka.Sho se odnesuva za maskite ne obrnuvam bas nekakvo vnimanie na toa,mislam deka kaj niv dolniot ves nema nekoj poseben efekt kako kaj zenskite,no sepak aj bi kazala temni gaki.

паа искрено сум приметил не сите некои девојки ме палеле поисе кога имаат некаква облека на нив отколку кога се голи, чиста вистина а незнам зашто било тоа така....не ме пали она класична танга не знам како се викаат женски панталончиња чекај па јас имам интернет сега ќе потражиме нешто жешкооооо....
article-0-01E2D51700000578-453_468x810.jpg

vogalerija.php

ете на пример ова е топ, исто поштевам тесни пижамчиња и нормално хеланки:drk:

Закон се сликите горе.. А бдв - Ја заборајв да пишам.. На машко што и да е само темни боксерки да се :pos2::vozbud::vozbud:

Sakam da si nosi zalepenki bokserici da mu go vidam dupeto ubavo:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom