Експерт на ЦИА обвинува за гласачки геноцид во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
go gleda genocidot...ne im davate licni dokumenti na golem broj albanci

Нема документи за имигранти.

Се знае, назад од каде што дошле.

Исто барам администраторот ако може да го банира од форумов, затоа што има фашистички аватар со име на Македонска провинција.

Koga nekoj ke te pofali i podrzuva vo odredeno vreme ti pomaga togas ti e najgolem prijatel, ami koga toj prijatel te kritikuva deka nekoi raboti ne gi gleda onaka kako sto treba da bidat togas toj ne e nisto osven gubitnik i ne vredi nisto.:helou:

Што ти е јака организација.Имаат експерти за гласачки геноцид(што и да значит тој термин).Браво за ЦИА.

Како бе сите геноциди ги видоа само врз Македонците не го гледаат ?
Можда е така затоа што не(сакаат да) гледаат Македонци???:toe:

Па ајде...
1.Докази, факти
2.Согледување на случајот
3.Решение на проблемот

А вака од далеку лаење без да знаеме што всушност е проблемот, каде е проблемот и како може да се реши... епа сега работава испаѓа „има проблем, ама не ви кажуваме каде... тралалалала„

Нека дојде овој Стивен СИГАЛ :vozbud: во Македонија, па ќе го пратиме малку во албанските села да поучи повеќе за геноцидот :pos2:.
На кои да дадат нашиве документи, на сите бегалци од Косово, ви дадоа на времето ,ти што можеа искористија , другите „пут под ноге и правац кучи“. Па и тие што имаат Македонско државјанство , најубаво да си се откажат од него и да си се вратат во својата нова држава. Македонија гледате дека нема иднина, не оди во ЕУ , не оди во НАТО , што кур барате овде јас незнам.

Ми текнааа: Може овој од ЦИА да го стават на избирачките кутии :pos2:.

А Америка, како е? Има на англиски, шпански, грчки, македонски, турски, српски...банту?
Има на сите јазици во светов?

Sto bi rekol concerte , dunsteri koi sto ne mozat da vidat edna navidum obicna prosta poraka.....:toe:

Да преброиме колку експерти ја имаат коментирано Македонија ке дознаеме дека Иран, Кореја, Авганистан и Палестина не ни се рамни и тоа овие сите заедно!:vozbud:

Нека дојде овој Стивен СИГАЛ :vozbud: во Македонија, па ќе го пратиме малку во албанските села да поучи повеќе за геноцидот :pos2:.
На кои да дадат нашиве документи, на сите бегалци од Косово, ви дадоа на времето ,ти што можеа искористија , другите „пут под ноге и правац кучи“. Па и тие што имаат Македонско државјанство , најубаво да си се откажат од него и да си се вратат во својата нова држава. Македонија гледате дека нема иднина, не оди во ЕУ , не оди во НАТО , што кур барате овде јас незнам.

Ми текнааа: Може овој од ЦИА да го стават на избирачките кутии :pos2:.

Eve bre za kur kejf ne odime nikade, dojdovme da vi ja podelime drzavata, zaedno so CIA i SAD.:vozbud:

ps. znam deka sakas vakvi odgovori:vozbud::pos2::drk:.

DA ODITE SLOBODNO VO PICKO MATERINO DA VI EBAM PLEMETO AMERIKANSKO.
genocid? lele kutrite albanci sekogas se nveinite zrtvi.
Makedonci sto uste podrzuvat amerika i nivnata politika se znaci janicari i mislat isto kako nivnite idoli.
:vozbud::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

takov recnik ne e dozvolen...i ne gi vregaj amerite-oni znaat deka kaj nas nema informaticko opstestvo..a izboren genocid e napraven vrz site(ako e tocno ova sto go tvrdat-ama jas ne im veruvam na CIA):nenene::nenene:

А Америка, како е? Има на англиски, шпански, грчки, македонски, турски, српски...банту?
Има на сите јазици во светов?

i amerika nema demokratski izbori...utopija e za mene toa..sekogas mora da ima utka neli:toe:

За жал, ние самите едни на други си правиме геноцид олицетворени преку двете партии, вмровци и комуњари.:smir:

100% vo pravo

Затоа и питам. А Грција како е?
Нема едноетничка држава и едно писмо во неофицијална употреба. Значи сите држави вршат геноцид според овој?
Но
Да преброиме колку експерти ја имаат коментирано Македонија ке дознаеме дека Иран, Кореја, Авганистан и Палестина не ни се рамни и тоа овие сите заедно!:vozbud:
Ова е вистината, секоја втора критика е упатена кон Македонија, а без никаков основ. Но ваљда со некоја јака позадина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom