Дали сексот е дел од љубовта или немаат врска едно со друго?

• Креатор на темата Креатор на темата AnaSkechers
  • Време на започнување Време на започнување
mislam deka zenite se pravat od ljubov, ne kako maskite ...sexot im pretstavuva eden dneven ili veceren ritual....mora da se desi a so koj kako ne im e bitno...

Ај признај сега кој филм го гледаше последно?

Ах, треба да се забранат сите романчиња што се помали од 20 страни во кои што љубовта победува.

Ај признај сега кој филм го гледаше последно?

Ах, треба да се забранат сите романчиња што се помали од 20 страни во кои што љубовта победува.

има ли уште такви романчиња ? :)

Сакам да ја прашам девојката која ја отвори темава, од каде дојде до заклучокот кој во истата го пласираше. Бидејќи не понуди никакво образложение за ставот кој го подели со нас.

neznam zosto ama na maskive sexot im e prioritet, ne im e vazno dali se ima ljubov koga sakaat toa-SEX, dali se tolku bezcuvstvitelni ili ednostavno neznaat da postuvaat i sakaat?

Нема љубоФ без секс ... И да има, тоа би бил некој период. Значи...
ти и да сакаш некој/а, ако не го/ја задоволуваш, полека, полека ќе се оддалечи од тебе. Значи со љубовта доаѓа и сексот.

П.С Сигурно се имаш разочарано од некој ...:toe:

моето мислење е овоа....ако двајца се во долга врска нормално е дека сексот ќе биде дел од нивната љубов...ама и немора да значи има многу луѓе шо бараат и имаат секс без да постои никаква љубов измеѓу нив..

mislam deka zenite se pravat od ljubov, ne kako maskite ...sexot im pretstavuva eden dneven ili veceren ritual....mora da se desi a so koj kako ne im e bitno...

Колку глупо размислување ...
Како што постојат жени на кои сексот им претставува дел од љубовта, така има и многу мажи кои го замислуваат сексот како додаток на љубовта, како зближување во една врска. Мажи кои уживаат да водат љубов :)
Ама колку што има мажи за кои сексот е потреба, е толку постојат и девојки кои од мерак сакаат да се исексат, а не од што чуствуваат љубов кон таа личност.

Во една врска, во една љубов сексот е еден додаток. Љубов без секс нема, освен онаа во детството:).
A секс без љубов постои и тоа како, доволна е само една привлечност. Па кој како сака нека си прави, сеедно дали е машко или женско, потребите се исти, чуствата се исти, слично размислуваат и не треба поделби такви да се прават.

fala za odgovrite, iskreno mene ne mi bea jasni nekoi raboti, i sepak blagodarenie na vas mi se razjasnija :wink:
:helou:

Јас до 16 години не го мешав сексот со љубовта,жими мајка.Мислев дека ќе се држиме за раце цел живот и ќе го гледаме зајдисонцето,додека нашите срца бијат како едно.Така гушнати го чекавме полноќното биење на часовникот,бидејќи време беше за дома,нашите ќе не тепаа со сукалцето.И после пораснав.
*американска драма втор дел*

i jas sega imam takov pogled na ljubovta.... drzenje za race, guskanje, bacuvanje, gledanje na zajdisonce.......

i jas sega imam takov pogled na ljubovta.... drzenje za race, guskanje, bacuvanje, gledanje na zajdisonce.......
дај му. не е интересно тоа. а откога ќе те плесне, ќе си викаш у себе "у пичку матер, да знаев дека е волку добро, ќе му дадев пред 2-3 години".
што кој кур толку фобија имате од сексот... морало ЉУБОФ или штознам...
русите ја измислија љубовта за да ебат без пари, а потоа и жените ја искористија за да ги одложуваат односите... демек битно било, морало да има...

Немаат врска едно со друго . Сексот нема никаква допирна точна со љубовта .

[zEUs];2383778 напиша:
Немаат врска едно со друго . Сексот нема никаква допирна точна со љубовта .
да башка ова ти е вака

Женски викат они само секс од лубов да им извдаи некој 1.000.000 фунти за една вечер да видиш како ке рипнат у кревет.

После тоа е лубов?
:smir:

Сексот е... Па да кажеме, ретко универзална појава:) Добро оди и со љубов и без љубов.

Забранетото е секогаш послатко .... имало примери женска му е него не му дава а се ебава со други ;)

Демек само за секс сме оделе со вас ...................... ах љубов :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom