Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Па богами не е исто.Не ве биваа, смислете нешто подобро.
Претстави си го спорот на бројна оска , по сликовито да ти биде.
ќе се одалечам од темата,ама ќе ти одговорам оти е исто.
ако се влезе во еу(ку*вата) нели тоа ќе биде за благосостојба на МАКЕДОНЦИТЕ,а од друга страна гејците нели те е*ат у здрав разум со тоа што ќе го смениш името.

Епа што тогаш преговараме бе. Па кажи му на шефот нека ги прекинат преговорите тогаш,а не тука да не лажат.
Сите сакаме Македонија,Македонци,Македонски ама нели гледаш оти не е можно.
Ех колку ќе ми биде смешно кога двоецот Грујо-Горге ќе прифатат Северна.

Доброутро , Македонијо!!!

pravec referendum...avtomatski se otvrla:kesa:

pravec referendum...avtomatski se otvrla:kesa:

Последно да е тоа, не треба да го прифатиме....
Имаше и еден друг референдум, за територијална поделба, ти текнува како заврши?

da...ama ova e druga prikaska....a i nisto cudno ako se zeme zestokata antivladina propaganda(mozam i antidrzavna da ja narecam slobodno):helou:

заврши неуспешно
а зошто одговорот е кај сдс

тој заврши како што заврши меѓутоа сега други играчи се на сцена.
можеби и затоа љубе сака нг да си замине од вмро за да може да прави сплетки.

Епа што тогаш преговараме бе. Па кажи му на шефот нека ги прекинат преговорите тогаш,а не тука да не лажат.
Сите сакаме Македонија,Македонци,Македонски ама нели гледаш оти не е можно.
Ех колку ќе ми биде смешно кога двоецот Грујо-Горге ќе прифатат Северна.

Доброутро , Македонијо!!!
Сите сакаме Македонија,Македонци,Македонски ама нели гледаш оти не е можно..............
така изгледало и во 1990 година во очите на оние кој размислуваат како тебе

демократска партија за македонско национално единство?
За што би се залагала оваа партија ако не за името, народот, единството.. со кое право може некој да бара да влезе во партијата кој е закомпромис за името, а останатите да си одат?
Незнам кој би требало ад ис направи нова партија ..не задруго мене анвистина така ми звучи дмпне.

Замислете ситуација во ВМРО-ДПМНЕ.
Претседател Бранко Црвенковски, потпретседател Љубчо Георгиевски, Министер за внатрешни Љубе Бошковски, помошник Фрчковски.
За односи со јавноста Бранко Геровски.
Ѓунер Исмаил министер за култура.

Dream team.

И јас сакам Грујо да си оди од ДПМНЕ и да ми ја остаи партијата. Ќе бидам цар на МАкедонија :wink:

Ама, не идат тие работи така. Ако некој од ДПМНЕ го нејќе Грујо, си има партиски органи, кои можат да го разрешат. Но, вистината е дека 99% од членството на ДПМНЕ го обожава Грујо, зошто Грујо ја направи ДПМНЕ најсилна македонска партија и тоа во историјата на македонскиот плурализам. Тимот кој победува не се менува.

Љубе ќе отиде во пензија како Љубчо. Затоа тресе вакви глупости. :tapp:

Дај бе кажете му на Бранко дека вештачки раскол во ДПМНЕ веќе не пали кај граѓаните...

da...ama ova e druga prikaska....a i nisto cudno ako se zeme zestokata antivladina propaganda(mozam i antidrzavna da ja narecam slobodno):helou:

заврши неуспешно
а зошто одговорот е кај сдс

тој заврши како што заврши меѓутоа сега други играчи се на сцена.
можеби и затоа љубе сака нг да си замине од вмро за да може да прави сплетки.

...дај боже да сте во право...само, сдс е последна дупка на свиралото...многу служби ни ја хараат земјата, од тоа се плашам, не би било некој посебен проблем да наштелуваат исход од референдум или избори во мала земја како нашата ако сакаат...:toe:
Пак...дај боже да сте во право.:)

Дај бе кажете му на Бранко дека вештачки раскол во ДПМНЕ веќе не пали кај граѓаните...

Prvo rejtingot a potoa Grujo pa brkanje na komunjarite od vashata partija :

Популарноста на ВМРО-ДПМНЕ почнува да оди по надолна линија, тоа го покажуваат последните испитувања на јавното мислење, според кои, само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Aj na zdravje brichenje.

...дај боже да сте во право...само, сдс е последна дупка на свиралото...многу служби ни ја хараат земјата, од тоа се плашам, не би било некој посебен проблем да наштелуваат исход од референдум или избори во мала земја како нашата ако сакаат...:toe:
Пак...дај боже да сте во право.:)

па го наштелуваа
како тогашна власт го тераа народот да не излегува на референдум, го тепаа, се закануваа со отпуштања и ред други работи само да не се излезе на референдум

Attachments

• 23215E6DF571ED4F8C570817926168CC.jpg
    23215E6DF571ED4F8C570817926168CC.jpg
    6 KB · Прегледи: 39

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom