Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе вие глупи сте или глупи се правите!? Знаеш ли како сме СЕГА запишани во ООН,а ? Да не сме fyromians случајно, дај молим те. Шо се брукате само не ми е јасно.
И еве ви линк , така малку да се уверите каде се бил Бранко Црвенковски.
http://www.president.gov.mk/esei.asp
ај со здравје
Не се сили море Бранко-то не вреди да се коментира, што зи запнал како трактор на угорница за него, едноставно човекот е испеана песнаАбе ајде ако имате нешто да реплицирате, нешто ви бега мислата!
Нема што да мислиме ние за него , нека си ја мисли тој оти на пат е да влезе во нашата историја како негативна личност... ќе го пејат во песните новите генерации...Абе ајде ако имате нешто да реплицирате, нешто ви бега мислата!
Им остави срам на поколенијата негови да се срамат од тоа што и како работел татко им за татковината.Нема што да мислиме ние за него , нека си ја мисли тој оти на пат е да влезе во нашата историја како негативна личност... ќе го пејат во песните новите генерации...
Незнам, провери!!а како сме запишани во ООН?
Ја Бранко по мандатов ќе го памтам по добрите реплики што ги кажа во Еднооки :tv:
А, да, и тоа со Керим во ООН.
И... и доста е бе, 5 години беше само, шо сакате појќе![]()
Незнам, провери!!
Незнам, провери!!
Добро , нема сега со тебе тука да си играм на ти го-дај ми го.А, кога ќе провериш пиши, оти сигурно не сме fyromians како што викаш ти.јас знам туку гледам дека ти незнеш, а солиш памет овде