Тргување со валути-FOREX

• Креатор на темата Креатор на темата FOREX-Macedonia
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Која платформа би ја препорачале како безбедна и сигурна што функционира во Македонија за форекс? Знам дека до пред некоја година многу луѓе користеа еТоро се додека еТоро не почна да бара документи за потврдување на идентитет или одовлекуваа со исплата на средства неколку месеци. Која платформа вие најмногу ја користите или е најсигурна за долгорочно во Македонија? Благодарам.

Усд и схф одат горе оваа година следните ќе паѓаат. Додека ауд, кад, гбф, еур и цнј ќе паѓаат оваа година а следните ќе растат т.е. обратно.

Да, Fortrade е безбеден брокер поради неговата регулатива. Брокерот е повеќекратно регулиран од неколку највисоки регулатори и е целосно усогласен со сите јурисдикции. Твое си е дали сакаш да продолжиш или не.

A dali imas slusnato za Iyovia. Ako mozes da kazes nesto za ova
Автоматски споено мислење:

Здраво луѓе.
Дали може некој да напише повеќе за оваа страна. Гледам многу луѓе влегуваат на Форех маркетот, преку оваа страна. Под овој домаин е од Август 2024 година, а претходно се викала IM Master Academy , тој основачот Chris Terry е под истрага за пирамидална шема. Многу луѓе ја почнуваат да ја користат во Македонија и на Балканот за да тргуваат на Форех, бараат зачленување од 270 евра првично, а после секој нареден месец по 180 евра, притоа ти даваат и некои видео материјали за трејдање.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom