Бучковски: Рејтингот на ВМРО е доволен за победа дури и магаре да кандидираат

• Креатор на темата Креатор на темата Vojo Seselj
  • Време на започнување Време на започнување
Izjavava na Buc neznam kolku im ide u prilog na sdsm ovcite.....demek i magare e bolje od bilo koj kadar na sdsm:toe:
Да ама Ушло од бес не беше во состојба да мисли што зборува.Прегоре во желбата да го направи попара Боцески па така сам се направи.Не знам каде виде овој што ја поставил темава дека Боцески бил жив закопан.Јас гледав како само Ушло тврдоглаво му влетуваше во збор не оставаќи да каже нешто човекот.И да бидеме јасни во ТВ дуелите нема победници затоа што секој си го слуша она што сака да го слушне .Ако прашаш некого од СДС ќе ти каже дека Иванов ништо не знаел да каже дткал само а ако прашаш некого од ВМРО ќе ти каже дека Фрчко само се глупирал.Но факт е дека господата од СДСМ се надценуваат и затоа опинаат повикуваќи на ТВ дуели како некого би направиле попара а уствари само се глупираат.Пример Фрчко.Го гледав дуелот и неможев да се начудам како овој интелигентен човек адут на кремот на СДС е способен онака да се глупира.Без да завземам страна ама јас од Фрчко не слушнав ништо освен дека Иванов бил восочна фигура и бил паднат од Марс.Сепак тоа на еден професор не му стои.А УШЛО е приказна за себе.Тој е најголемиот бисер на СДС за глупости.Е тој се прави попара.Ама во WC.

На луѓе што гледаат само пред себе и не гледаат пошироко секако дека ќе гласаат магаре,
Господ нека и е напомош на Македонија.

На луѓе што гледаат само пред себе и не гледаат пошироко секако дека ќе гласаат магаре,
Господ нека и е напомош на Македонија.
Рече п.Л.Д.Фрчковски после лекцијата што му се одржа на прецедателските избори 2009год.ГОСПОД И НЕГО НЕКА МУ Е НАПОМОШ.

Нормлано ке има таков рејтинг,Прават различни проекти,повеќе во големите градови,на факлутетите.Нормално граѓаните ке им веруваат.Ако така продолжат може и во 2012 да има повторна победа на ВМРО!

Јас на шега ќе речам: Ако влеземе во НАТО до 2010 и започнеме преговори со ЕУ до истата година и ја унапредиме економијата, народот сам ќе бара референдум за промена на државното уредување. Во монархија, секако :pos:

А бУЧКовски уште ли не е во затвор?

Не, нема ни да иде.
Претпоставувам дека Бане го помилувал како последно нешто пред да замине во историјата на Македонските претседатели...

Претпоставувам дека Бане го помилувал како последно нешто пред да замине во историјата на Македонските претседатели...
Претпоставувај, никој не ти брани.

Не го помилувал. Не може да го помилува. Чим се тргне Бане на 12ти, Буле оди пак кај кадијата, ама овој пат, апсаана. Да му прави друштво на Циле.

Не го помилувал. Не може да го помилува. Чим се тргне Бане на 12ти, Буле оди пак кај кадијата, ама овој пат, апсаана. Да му прави друштво на Циле.

Ладење душа.....ај заеби политика, нема некои убави теми да трошиме време......

Јас на шега ќе речам: Ако влеземе во НАТО до 2010 и започнеме преговори со ЕУ до истата година и ја унапредиме економијата, народот сам ќе бара референдум за промена на државното уредување. Во монархија, секако :pos:

А бУЧКовски уште ли не е во затвор?

Не е убаво така. Е тогаш ќе треба да го менуваме уставното име.

Не ме интересира од која партија е ама во секој случај е освежување на политичката сцена со своите изјави :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom