Тодоровиќ - 15ти Роденден на Тинекс (Митинг) на плоштадот Македонија на 03.04.2009

Каков е вашиот став?

• Ќе присуствувам на роденденот.

Гласови: 21 38,2%
  • Не присуствувам на роденденот.

Гласови: 1 1,8%
  • Ќе присуствувам на митингот.

Гласови: 1 1,8%
  • Не присуствувам на митингот.

Гласови: 15 27,3%
  • Ова е митинг или роденден?? Незнам!

Гласови: 17 30,9%

• Вкупно гласачи
    55
Статус
Затворена за нови мислења.
колку што знам пред една недела купи два апарати за клиниката за детски болести во вредност од 8 милини евра
и да е пред исбори и после избори тоа е за поздрав

Kupil, ama od pari na rabotnicite koi im gi krati od plata.
Drzavata mu "dala" infrastruktura od 800 milioni toj kupil oprema za 8 ...cccc

па логично е дека за вас комуњарите паметна инвестиција е само таа која е арамилок и да е од ваш функционер а останатите не ги рачунате

Abe da prejdat sterjo i sveto vo dpmne za vas preku nokj kje stanat uspesni biznismeni.
Kicma a ?

за мене чесен е оној кој е чесен
а не тој што е во ДПМНЕ
ама за вас чесен е ако е во сдс
тука е разликата меѓу мене и тебе

колку што знам пред една недела купи два апарати за клиниката за детски болести во вредност од 8 милини евра

Па ете...мачка очи за општествена одговорност, за поздрав е во секој случај...само мене ме буни тоа Интел што кажа...ако е вистина дека си присвоил голема пара(или инфраструктура градена од наши пари), па сеа да изиграва мецена и филантроп...
Ма не е ни прв ни последен...судбина.:toe:

Е душмани од спротивниот табор да беше нивни кандидат ќе беше наидеалниот човек до сега ама пуста љубомора комуњарска да умре комшијата козата да му ја земам.

Уште еден (ЛОШО) префарбан сдсмовец...... ма јок бе нема врска што тој империјата ја градеше (крадеше) со амин на СДСМ..... интересна работа е како само со молерај се станува од транзиционен лопов во успешен бизнисмен.....
До боите било:vozbud:

И до времето е..секако...

:pipi:

...потегот на кандидатот за градоначалник на општина Центар, Владимир Тодоровиќ може да се вреднува во позитива без оглед што тајмингот ја 'етикетира' како предизборна. Имено газадата на Тинекс ќе донира апарати за ЕКГ и ултразвук на Детската клиника во Скопје, вредни околу 8500 евра...
Фокус-број716-20 МАРТ 2009

инаку подоле во истиот текс има спомната дека човеков стипендирал и вработувал деца-матуранти, од домот за деца без родители 11 Октомври. Ова, се разбира ако е вистина и притоа без да ја потценувам онаа за Детска клиника, према мене е далеку поголема донација од 8500 евра, а и башка шо не е во предизборие, онака баш филантропска :smir:

ОСВЕН АКО, во некои претходни постови беше спомнато "робовладетелство" и "црното" минато на кандидатот, по што се разбира се би паднало во вода со неговата добра ќуд, ПОСЕБНО поради делот во кој се јавува "робовладетелство":nenene:

...потегот на кандидатот за градоначалник на општина Центар, Владимир Тодоровиќ може да се вреднува во позитива без оглед што тајмингот ја 'етикетира' како предизборна. Имено газадата на Тинекс ќе донира апарати за ЕКГ и ултразвук на Детската клиника во Скопје, вредни околу 8500 евра...

инаку подоле во истиот текс има спомната дека човеков стипендирал и вработувал деца-матуранти, од домот за деца без родители 11 Октомври. Ова, се разбира ако е вистина и притоа без да ја потценувам онаа за Детска клиника, према мене е далеку поголема донација од 8500 евра, а и башка шо не е во предизборие, онака баш филантропска :smir:

ОСВЕН АКО, во некои претходни постови беше спомнато "робовладетелство" и "црното" минато на кандидатот, по што се разбира се би паднало во вода со неговата добра ќуд, ПОСЕБНО поради делот во кој се јавува "робовладетелство":nenene:

па малку ли се 8 500 евра
и дали ти требеше нов ник за да го пишиш тоа последното или не ти неможеше со стариот да пишиш

значи ова е некоја антипропаганда да не се оди на концертот, јас не сум од Скопје, но ако бев ќе појдев заради Владо, Влатко и Џибони

до која мера ги искривувате работите, страшна работа:nesvest:

сите деца што матурираат можат веднаш да се вработат во тинекс. и тоа во последниве 7-8 години е редовна пракса на тинекс. Ниедно дете од дом, што е работоспособно да не остане на улица!
Кога Штерјо во фамилијарната фирма ќе прими дечиња од дом, ќе правиме и за него муабет како за човек.

Инаку сите деца имаат иста плата, иста работа и во никој случај не се третирани како работници од втор ред. а дали ги плаќа или не, не знам и не ми е гајле. секаде уствари платата е строго доверлива работа помеѓу работодавецот и работникот, кој бај д веј ако не му чини може слободно да напушти.
(и да се вработи во Веро, кај што ќе работи за 5 000 помалку)

Знае некој распоред како што...кога пее владо јаневски, џибонко кога ќе почне?

Јој, што волим кад се Срби и Бугари сложе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom