Предавници според ДПМНЕ на Груевски.

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
1. Струмичките студенти.
2. Велешката група.
3. Стреланите офицери на Кале.
4. Стрелањата во Штип на вмровската група.
5. Карангелески, првиот генерал на ЈНА, учесник во шпанската граѓанска војна, погина на ист начин како..
6. Мијалков.
7. Поштарот
8. Македонскиот народ

Што е разликата помеѓу овој список и тој на Зевсус.
Овој список е список на убиени луѓе од демократската КПМ(Нејзин наследник е денешниот СДСМ), која суди демократски, работи демократски и има визија демократска, за разлика од фашистичката изолаторската и антиевропска ВМРО-ДПМНЕ кај која во списокот на Зевсус сите се здрави и живи и голем дел од нив си плукаат по државата како ќе им се даде и се едни од најбогатите луѓе во Македонија, живеат во вилите на Водно итн
.

алал да ти е за постов потпишувам, браво!

Имам бе ја од двете страни и баба и дедо.
Проста математика.
:toe:
Него... остајте ме мене и моите у раат.
Ме туривте у список,тоа е најважно.

Дајте уште кандидати и не ја одводнувајте темава.
Ме интересира бројка и имиња.
Ајде лавови... :wink:

Да беше жив прадедоти што бил стрелан, дали ќе беше горд со тебе?

Ljubco Georgievski napravi licno predavstvo a ne drzavno kolku drugite i ako beshe del od predavstvoto vo ohrid.
Boris Trajkovski poveke zasluzuva da bide na taa lista odkolku Georgievski.

Имам бе ја од двете страни и баба и дедо.
Проста математика.
Него... остајте ме мене и моите у раат.
Ме туривте у список,тоа е најважно.

Дајте уште кандидати и не ја одводнувајте темава.
Ме интересира бројка и имиња.
Ајде лавови... :wink:

Е тогаш извини, кога го пиша постот на прва помислив дека твојте биле у тие што пукале.:toe:

Ljubco Georgievski napravi licno predavstvo a ne drzavno kolku drugite i ako beshe del od predavstvoto vo ohrid.
Boris Trajkovski poveke zasluzuva da bide na taa lista odkolku Georgievski.

Потполно се сложувам. Тоа копиле што сите некрофилски го слават не сакаше да потпише воен напад на нашата армија. Ова го знам со сигурност, татко ми беше воено лице. Предавник број 1 е Борис Трајковски.

Усташ...
прадедо ми и брат му се у велешката група.
И да,меѓудругото и не очекуем дека админите ќе те банираат за `добро поведение и јазик`.
Тоа е нормално, разбира се.
Е кога ќе вратиш... тогаш се укључуе црвената сирена.
:toe: :pos2:
Исто и со овој штрафцигеров над мене.

прекини да лажеш, се ставаш во центар уживаш да си наводна жртва, твоите прадедовци, де гинеле на солунски, де биле малтретирани од бугари , де гинеле во велешката група.

фразата прадедо ми и брат му ја имаш употребено во неколку случаи по потреба, а вистината е дека дошле како колонизатори после 1913...

Предавник е и братучедот од Прилеп. На Тутунски комбинат му предаде 2 тона тутун.:kesa:

Хахахахахахах, Крале бе.
Пиво имаш Крале Марко од мене за ова.

Потполно се сложувам. Тоа копиле што сите некрофилски го слават не сакаше да потпише воен напад на нашата армија. Ова го знам со сигурност, татко ми беше воено лице. Предавник број 1 е Борис Трајковски.
Fala Boze eden brat mi se najde sto razbira sto zboruvam vo vrska so ova.

Чекај сеа малку,молим те.
Немој да мешаш високопоставени патриоти у функција на депе...(тииит) неото со оваа багра.
Патриотите како овој накнадно ќе ги разгледуеме.:smir:
Кое лицемерие еј..Се правиш најголем анти-бугараш на форумов, а си им отишол да им студираш таму за да земиш бугарска диплома...И за целосна да биде сликата, си го закачил Кирката за аватар..Имаш ли ти воопшто врв на тоа лицемерие??

прекини да лажеш, се ставаш во центар уживаш да си наводна жртва, твоите прадедовци, де гинеле на солунски, де биле малтретирани од бугари , де гинеле во велешката група.

фразата прадедо ми и брат му ја имаш употребено во неколку случаи по потреба, а вистината е дека дошле како колонизатори после 1913...
Немам потреба јас да лажам.
И премногу сум си горд на тие што ми се фамилија.
И од едната, и од другата страна.
Би те замолил да ги извадиш од твојата одвратна полтронска муцка
и да кажеш нешто за твоите.
Можда... направиле и они нешто знаменито... или баш и не,а?

Кирго Глигоров беше благонадежен Блгарин.
И тој има потпишано на времето за блгарски документи, дека е Блгарин.

Немам потреба јас да лажам.
И премногу сум си горд на тие што ми се фамилија.
И од едната, и од другата страна.
Би те замолил да ги извадиш од твојата одвратна полтронска муцка
и да кажеш нешто за твоите.
Можда... направиле и они нешто знаменито... или баш и не,а?

Можеби имаш ти некои предци дојстојни за респект. Те прашувам уште еднаш: Дали би биле тие горди на тебе?

Кое лицемерие еј..Се правиш најголем анти-бугараш на форумов, а си им отишол да им студираш таму за да земиш бугарска диплома...И за целосна да биде сликата, си го закачил Кирката за аватар..Имаш ли ти воопшто врв на тоа лицемерие??
Па то ми се собра цела тајфа да ме суди бе.... :pos2:
Доообро. :)
А бе момци,нели ме додадовте у список?
Чуму додатни објаснувања?
Дај дополнете листа и редактирајте бројчиња (по заслуга). :smir:

Можеби имаш ти некои предци дојстојни за респект. Те прашувам уште еднаш: Дали би биле тие горди на тебе?
Со сигурност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom