Ќе има ли укинување на визите?

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Визите ги чуваат за нови предвремени парламентарни избори кој се очекуваат за во есен или евентуално следната пролет,како што се одвиваат работите.:toe:
нови предвремени парламентарни избори??? пфф глупости, чисто сумљам.

нови предвремени парламентарни избори??? пфф глупости, чисто сумљам.

И јас чисто сумњав за предходните парламентарни,ама ги најавив 2 месеци пред да почне да се зборува за нив,многумина мислеа дека е шпекулација.Имај на ум дека не сум Нострадамус или Баба Ванѓа,туку само добро ја согледувам политичката состојба,непристрасно и реално.:toe:

И јас чисто сумњав за предходните парламентарни,ама ги најавив 2 месеци пред да почне да се зборува за нив,многумина мислеа дека е шпекулација.Имај на ум дека не сум Нострадамус или Баба Ванѓа,туку само добро ја согледувам политичката состојба,непристрасно и реално.:toe:
golemata podrska sto ja uziva DPMNE nema da dozvoli nikakvi predvremeni parlamentarni izbori barem ne naesen ..mnogu e rano

mozebi nekoja golema socijalna krzia i nemiri ama sto znam

Бидете спокоjни,трудно,но ке добиете.

Баерн-фарма измислија најново средство против лебарки,многу е ефикасно не ги труе туку само ги успорува и ограничува во нивното движење кога ќе му се приближат,па исчезнуваат за максимум 2 недели одкако сами ќе се испоизедат во ГЕТОТО што им го создава ова фашизоидно средство на Баерн.:toe:

jako e:vozbud::vozbud::vozbud:

Вистина бе,само било многу скапо,пријателов вели 300 денари 20 капки па замисли колку ќе им треба за цела граница на Западниов Балкан,без Албанија која најпрва ќе добие визна либерализација од сите засегнати во регионов,ги чекаат да извадат биометријски пасоши и лични карти.:toe:

Јас...не верувам дека ќе ни ги укинат визите...
Елегантоно евробирократски ќе ни стават уште некој услов...монтипајтоновски...и така ќе биде...и после пак...и пак... и пак...

Јас...не верувам дека ќе ни ги укинат визите...
Елегантоно евробирократски ќе ни стават уште некој услов...монтипајтоновски...и така ќе биде...и после пак...и пак... и пак...

Мултиплиоргазми... со анална стимулација...

... големи перверзњаци се ова Бриселскиве мањаци.

Не верувам дека ќе ги укинат. Како што не верувам дека зависи од тоа како се одвиваат изборите, или какви пасоши имаме, или каква политика водиме...

Не верувам дека ќе ги укинаат визите не бар во екот на светската криза кога една Словенија има 500,000 невработени или Италија која е во рецесија и многу други затоа ќе ја искупаат Гејлада фино од некаде и ке глумаат солидарност но ете ништо попаметно не ни преостанува а и нема каде да одиме така да ке почекаме до крајот на годината и еднаш да ни стане јасно дека оваа ЕВРОПА е (клуб на дебили,мали педери и поголеми педери)..

Не верувам дека ќе ги укинаат визите не бар во екот на светската криза кога една Словенија има 500,000 невработени или Италија која е во рецесија и многу други затоа ќе ја искупаат Гејлада фино од некаде и ке глумаат солидарност но ете ништо попаметно не ни преостанува а и нема каде да одиме така да ке почекаме до крајот на годината и еднаш да ни стане јасно дека оваа ЕВРОПА е (клуб на дебили,мали педери и поголеми педери)..

:pos2::pos2::pos2:

da, u Slovenija nema 500000 nevraboteni
Не знам колку си во тек со настаните таму .. но ти гарантирам нивните жители и дел од странците со работни дозволи го знам тоа бидејки имам пријатели и роднини таму еве како еве како за пример би ти ги посочил некои од фабриките кои веке не работат ЛАМА .. ТОМОС.. СИЛИКО .. имногу други

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom