АЛЕКСАНДАР ПАНОВ нов градоначалник на Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата tose_cesc
  • Време на започнување Време на започнување

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Веб-сајт
www.arsenalmacedonia.com.mk
Конечно Кавадарци по 8 години добива нов градоначалник во името на г.Александар Панов од владеачката коалиција кои победи во соодност со 3:1.
Мое лично мислење е дека подобар човек за Кавадарци и неможевме да одбереме и да се надеваме дека ќе си го исполни своето предизборно ветување

Па повелете Кавадарчани да видам какво мислење имате вие за нашиот нов градоначалник...позз

Ај јас даа сефтосам темата нека му е честито мандатот и да се надеваме дека ке си ја одработи работата и платата која ке ја зима.....
и конечно еднаш да ја видам ваа смрдливата река средена и да личе на нешто....оти он тоа го вети:salut:

Ај јас даа сефтосам темата нека му е честито мандатот и да се надеваме дека ке си ја одработи работата и платата која ке ја зима.....
и конечно еднаш да ја видам ваа смрдливата река средена и да личе на нешто....оти он тоа го вети:salut:
Жлта ќе тече. :D

Инаку, иако не сум од Кавадарци, може некој да објасни кои работи ги вети тој? Така само некои... немора многу...

Жлта ќе тече. :D

Инаку, иако не сум од Кавадарци, може некој да објасни кои работи ги вети тој? Така само некои... немора многу...
Има мн работи...има цел тефтер.... :vozbud:
Мене ме интересира за реката и нејзиниот кеј, затоа што живеам покрај неа....

eh kavadarci da bese samo rekata:vozbud:lesno ke bese..ama nekako stvarno toj del se odbegnuva..ili zamizuva pred nego...imase nesto vo vrska so filter koj navodno ke go obnovel zivotot vo luda mara river...ama nisto od toa-a mislam deka e izgraden uste poodamna i pak nema rezultati-ili ima..oti ne sum primetil..ima li nesto so lici na zivot...a tuka vo prasanje e i svesta na graganite-koi rekata ja smetaat za mobilna deponija,izgleda konecno razbraa deka ne e taka...i sekako cistotata na kavadarci-se gleda deka zakonot protiv pusenje vlijae ima opusoci samo kaj zelenite kanti..toa e dobro...inaku prognoza za gradonacalnikov ne mozam da dadam...mislam ako ja sledi programata ke bide OK

Честитки за Александар П. Редно беше да го нападиме тиа нилскиот коњ од општината.
Очекуван исход, дури сум и малку изненаден дека нема да има втор круг поради веќе доживеаната историја за исходи кои наводно однапред беа познати.:)
Од новиот градоначалник како граѓанин очекувам сериозно да ги засука ракавите и прво и основно да ги среде улиците и тротоарите, т.е инфраструктурата. И да го реше најгорливиот проблем на градот...водоснабдувањето!
Да не се праве откопај-раскопај за било каков дефект на мрежата, па да се остава тоа за кога ќе заврне да се давиме во калишта.
Очекувам целосно пуштање на кино-салата за нејзината основна намена, на младите во градот очајно им треба културен живот различен од кафанскиот.:)
Некој горе го спомена кејот на реката....
Ако овие работи ги оствари, мислам дека може да очекува долг стаж во Општината.:)

Ajdre neka e za mnogu godini Kavadarci :helou: . Redno bese da pobedime i kaj vas . Ne se somnevam deka covekov ke napravi mnogu kaj vas .

Честито нека му е на новиот градоначалник на Кавадарци, баш ме интересира дали ќе сработи повеќе од претходникот од кого сите плачеа.

ТООО! СУПЕР ВМРО-ДПМНЕ ГАЗИ !:vozbud:

Јас иако сум од Кавадарци не знам шо ветил Панов па ќе ве молам за линк или напишете шо има во агендата за неговиот мандат?

Со среќа нека му е, ми се чине ова е ПРВ вмровски кандидат градоначалник на Кавадарци

Јас иако сум од Кавадарци не знам шо ветил Панов па ќе ве молам за линк или напишете шо има во агендата за неговиот мандат?

Со среќа нека му е, ми се чине ова е ПРВ вмровски кандидат градоначалник на Кавадарци
има цел тефтер пере како и сите вмро кандидати ,он нека ги реши основните проблеми добро ке биде:helou:

има цел тефтер пере како и сите вмро кандидати ,он нека ги реши основните проблеми добро ке биде:helou:
дај го де тефтерот да го видиме, ја пробав да соработувам со стариот, ме одјеба ко мало дете, па да видам дали има нешо спомнато за она шо е у мојата глава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom