Autodesk 3d studio max 8.0

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
E vaka: so ovaa tema gubam nevinost vo pogled na forumski temi,ova mi e prva :je: :je: :je: :je: :je:
A za temava:ja ustvari vrska neam kako da pocnam da go rabotam programcevo a znam deka ima mnogu moznosti.Samo so go zemav i sakam nekoj da me vovede malce u nego
zatoa:sajtovi so primeri (poso go prasav Gugl i mi vadi milioni),dobri trikcinja,poednostaven softver za ovaa namena,ponov softver i slicno
Epa bujrum

Za 3D i poveke modeliranje ti treba poveke od google... ti treba dobar mozok i zivci ili nervi u zavisnost od toa u koj delna makedonija s enaogash

436053 напиша:
E vaka: so ovaa tema gubam nevinost vo pogled na forumski temi,ova mi e prva :je: :je: :je: :je: :je:
A za temava:ja ustvari vrska neam kako da pocnam da go rabotam programcevo a znam deka ima mnogu moznosti.Samo so go zemav i sakam nekoj da me vovede malce u nego
zatoa:sajtovi so primeri (poso go prasav Gugl i mi vadi milioni),dobri trikcinja,poednostaven softver za ovaa namena,ponov softver i slicno
Epa bujrum

ne e bas programce malce pogomlemo e eve nesto http://www.3dkingdom.org - vidi ja galerijta i ke ja svatis mokta na 3d-to ima dosta lekcii na sajtot
Mislam za pocetok ti e dovlen tutorial od samata programa opfateno e se
stavarno ti treba mnogu vreme i malce pogelma trpelivost nervi na nivo so se vika ako imas umetnicak dusa nema da imas problem :lud:

Ej fala za muabetov ama ja stvarno ne bev u tek poslednive denovi.
Ustvari so e muabetot za intelegencijata i umetnickiot duh?Pa da mu eam mater,zarem do tolku e toa.Mene mi preporacaa deka ustvari najbolji bi bilo da si probam so nekoja posstara verzija prvo

436053 напиша:
Ej fala za muabetov ama ja stvarno ne bev u tek poslednive denovi.
Ustvari so e muabetot za intelegencijata i umetnickiot duh?Pa da mu eam mater,zarem do tolku e toa.Mene mi preporacaa deka ustvari najbolji bi bilo da si probam so nekoja posstara verzija prvo

Слободно чачкај ако имаш слободно време. Сам ќе сватиш дали е за тебе 3D анимирањето. Најлошо што може да ти се случи е да научиш да црташ 3D објекти кое после можеш да го имплементираш без проблем во AutoCad. Со тек на време ќе сватиш дали треба да инвестираш и да земаш часови и да ги прошириш знаењата. Сепак одредено познавање на геометрија ќе ти го олесни учењето. E-книги за 3D студио имаш бол на нетов. Само напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom