Аеродром -Тихомир Илиевски или Ивица Коневски?

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување

Аеродром??

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Dur bese stara KV...vo naselba Aerodrom dobivase sds...a Vmro kompenzirase vo Dracevo,Lisice...

Sega po novo podelba e na mladi-stari...znaci ako Sds ne gubi...to e dokaz za katastrofa kadrovo na Vmro...koe misli deka i magare mozi da dobie...
Исцрпна анализа нема што :pos2:
Инаку во Аеродром , со 30% кусур пребројани гласови води Ивица со 2:1 т.е 10 илјади и кусур , наспрема 5 илјади и нешто:helou:

Мислам дека тоа 30% го кажа за претседателски кандидат.

Сега од штабот на ВМРО рекоа 13 000 и кусур спрема 8 000 и нешто дека водат.

Одлично Коневски води...нејкам старудијана да го глеам како се пали дека победил во АЕРОДРОМ...

не сум политичи определен за никој али ме интересира колку години има Ивица? :toe:

не сум политичи определен за никој али ме интересира колку години има Ивица? :toe:

па мислам дека има 30 и нешто не сум сигурен го видаов во новата емисја на мирчевски на канал 5 таак кажа ама не запамтив точно. Јас мислам дека е премалд да носи одлуки и да води една општина.

па мислам дека има 30 и нешто не сум сигурен го видаов во новата емисја на мирчевски на канал 5 таак кажа ама не запамтив точно. Јас мислам дека е премалд да носи одлуки и да води една општина.
Заев првиот мандат кога го доби имаше 29 години :)

Па да де..нема он да ја води таа општина и да тепа ..он ке биде само пиун таму.. али то је то ..

34 има - така кажа кога го коментираше обвинувањето на Мојсеј Трајковски, дека има 34 години и нема како да е удбаш или сл.

па и јас тоа се прашувам,,,дека Аеродром е една од најголемите општини и незнам дали може еден дечко да се справи со тој предизвик.Али сеедно ми е...(дека не сум од аеродром :) ) :helou:

Заев првиот мандат кога го доби имаше 29 години :)

И што направи во првиот мандат? сигурно не толку кога во последните неколку години од претходниот мандат. исто како и пенов кој во првиот мандат ништо не направи тук уво вториот заштѕо немаше искуство.

И што направи во првиот мандат? сигурно не толку кога во последните неколку години од претходниот мандат. исто како и пенов кој во првиот мандат ништо не направи тук уво вториот заштѕо немаше искуство.
Зборувам за периодот од 2005 до денес.
И од денес до 2013 му е втор мандат.

Зборувам за периодот од 2005 до денес.
И од денес до 2013 му е втор мандат.

Види како да ти кажам има луѓе кои и за свои годин исе многу напредни како што бил Александар Велики н одечково го видов во емисјата на миречевски и не ми остави таков впечаток. Тоа ми беше муабетот е сега дали ќе биде пиун или паун не знам но ќе треба д аработи со странки а вие џабе гледате к-15 каде те шетаат од едно место до друго и никој нема ингеренција.

Види како да ти кажам има луѓе кои и за свои годин исе многу напредни како што бил Александар Велики н одечково го видов во емисјата на миречевски и не ми остави таков впечаток. Тоа ми беше муабетот е сега дали ќе биде пиун или паун не знам но ќе треба д аработи со странки а вие џабе гледате к-15 каде те шетаат од едно место до друго и никој нема ингеренција.
За дечкото кандидат од Аеродром не можам да коментирам, бидејќи не го знам.
Поентата ми беше дека годините не треба да бидат мерило.

34 има - така кажа кога го коментираше обвинувањето на Мојсеј Трајковски, дека има 34 години и нема како да е удбаш или сл.
Ивица здравје Боже...
оваа година ќе наполни 30 како градоначелник на Аеродром.
Му пожелувам многу среќа и успех.
:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom