CYBER LADY FAN CLUB

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување

Dali da ja odbanirame cyberlady?

• Daaaaaaaaaaaaa

Гласови: 20 74,1%
  • Neeeeeeeeeeeee

Гласови: 7 25,9%

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Сајберка, ми недостасуваш

Е, ја нема пола ден а ми фали. Нејзините умни еднолиниски реплики ме предизвикуваа. Почнав мисли да читам, и пирати да гањам.
Дивне имај душа. Два дена у црнина ќе сум, дур не ја вратите.

Можеби има дух (се сомневам ама ај нека ви биде) ама нема ум, разум и памет. IQ отприлика во вредност еднаква или помала од собна температура на колипка во Сибир со скршен преден џам у зимо!!!!

И мене ми недостига!:(
Дивајн нема милост! Како можеше да ја банираш??:icon_eek:
Кога видов дека е бан денот ми се расипа, немам ама баш никаква желба за постирање, немам мотив, нешто да ме инспирира.. ооооооо сајбер инспирацијо моја!:(
Дивајн, од тебе барам да дајш оставка од сите функции на форумов и самата да си се банираш доживотно. Ова ти е лајф-тајм мистејк!:icon_mad:
Јас со тебе повеќе..:ne_zboram

волво е сигурна кола, не знам зошто ли ти недостасува сајберка?

Имаше некој зен тука. Не ми требаше дроги, пива и друго да ми се замати мозокот. Само два три поста од дамата, завршуваа работа. Да шмрцаш лепак да платиш треба. Овоа за џабе.
Диииииивне. Гледа господ!

Ова е последица од темата отворена на гласање за најстрога модераторка ... јас не бев таму! Еве да видите дека може и тоа. Но тоа не е пресудно ... пресудно е дека сите ми откажавте љубов за сајберлејди ... дал је могуче?
Во тој случај, или опрајте се или и вас ќе ви пише "баниран".
:pos: :pos: :pos:

За дух имање има и те како - она е и самата дух...

P.S. Отсега нема да се викаме администратори туку ghostbusters :pos:

Macedalien напиша:
За дух имање има и те како - она е и самата дух...

P.S. Отсега нема да се викаме администратори туку ghostbusters :pos:

Одете лечете се ... и ти Маце со нив!!! Абре цел ден се одземав од смеење може да прекинете сега барем??? :pos: :pos: :pos:

Абе од кај да знам јас што имала ... не читам мисли :icon_conf :pos: :pos: :pos:

Да ја носат на баење кај Алвега у Малкоец ако има дух - нема да биде лошо. Ај дајте и на девојката една пристапница молам - Малкоец е за неа... Офчар?

не ни требаат такви у малкоец. тие се за пелинце, пракса сместа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom