CYBER LADY FAN CLUB

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување

Dali da ja odbanirame cyberlady?

• Daaaaaaaaaaaaa

Гласови: 20 74,1%
  • Neeeeeeeeeeeee

Гласови: 7 25,9%

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
арно велиш - добра е она за молзење на кози... дајрект у пелинце :pos:

Ја бре. У мојот крај. Па да ги збуни, па да почнат да даваат одма кисело млеко. Хм. Море не е лоша идејава.
Давај ја нааму!

Ахааа сега дури видов дека „умната„ девојка е на бан:icon_eek: а гледам јас нешто тупи форумот...за тоа че е..:pos:

imate edno golemo BRAVO za banot mislam devojkata e DAVEZ a bashka se sho pisha u postovite e onaka nerazbirlivo i zasluzi ban a moze da mi kazete kolku vreme e banirana

dajdo напиша:
imate edno golemo BRAVO za banot mislam devojkata e DAVEZ a bashka se sho pisha u postovite e onaka nerazbirlivo i zasluzi ban a moze da mi kazete kolku vreme e banirana

Ваљда 2 дена......:icon_conf

dajdo напиша:

Ти за постов од мене добиваш едно добро НЕ СЕ СОГЛАСУВАМ!
Девојката не требаше да е на бан.. вие сте луди!:lud:
Не гледате колку е пусто денеска на форумов?:cry::cry::cry:

П.С. Ѕирни си во корисничниот панел.:wink:

Devojkata gi nakurchi site maksimalno bravo za nea :) glasam za kratenje na banot hehehehehehe ban zauvek

The`bItCh напиша:
Ти за постов од мене добиваш едно добро НЕ СЕ СОГЛАСУВАМ!
Девојката не требаше да е на бан.. вие сте луди!:lud:
Не гледате колку е пусто денеска на форумов?:cry::cry::cry:

П.С. Ѕирни си во корисничниот панел.:wink:
hehehe a bash me isplashi mislev lele crveno pu pu me izbvadi od pamet :pos: zimi se

која е таа уствари?

ц ц ц ц абе само сеир да се фаќало:pos:

kako be ne ja znaete devojkata so "najpametni" i "najinteresni" postovi na forumov :):)

Само 2 дена бан? чеш чеш по глава... абе не барав ја смртна казна... ја само доживотна си побарав.

Dolphin напиша:
Само 2 дена бан? чеш чеш по глава... абе не барав ја смртна казна... ја само доживотна си побарав.
Не бидете толку строги бе. Ќе видите аир 2 дена. Сајберка ќе подразмисли - се надевам. Може и ќе се оправи еј! Секој заслужува втора шанса... За среќа - таа ја доби.

Бај д веј, ви текнува на ова:
:) :)

Да да ќе се оправи. Еве Алвега духот ќе и го протера па ќе си биде она ок... Ако не е ок ќе ја пратам кај баба Ристана да и побае. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom