Bratot
Стоик и Машкртник!
оф топик...песна за Дроља Гомнајади.....jea:
jea:
jea:....
Ова е дефинитивно новиот ХИТ на сите листи!!!:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оф топик...песна за Дроља Гомнајади.....jea:
jea:
jea:....
Овој ја подебава Грција.
Вика.
Длабоко сум убеден дека Грција, како земја со силна посветеност на целите и начелата на Повелбата на Обединетите нации, Финалниот документ од Хелсинки и Париската повелба, отворено и искрено ќе ги поздрави овие иницијативи во позитивен дух во целите на развивање на пријателските односи меѓу двете земји.
Грција на сите тие начела и повелби уринира а Геровски им го држи заедно со Фрчко и Бранко.
I ovoj Bugarov kako negoviot mentor porano prakjashe pisma do Nimic i Ban Ki Mun i nishto na kraj se izblamira kako po tradicija za dpBne.A inaku Frchko vika deka Miloshevski se topi pred Bakojani kako zhaba pred zmija.:pos2:
Касно е сега да грдат добри соседски односи кога веќе они ја усраа работата и ја изолираа Македонија па веке никој не ја сака и подржува и не испокараа со сите сега писма ке пракаат за смирување:smir: па не е ова градинка :nesvest:
Ако си карактер стои на своето што и праќаш писма на Дора за да не ти даде лоша оценка за овие избории а до прееска ја плукаше како и сите што ја плукавме:kesa:
На нејзе не и треба писмо брееее туку еден така поголем ај да не бидам вулгарна ми се гади од Пандора:nerv:
Срамота бе дами така да разговараат.
![]()
Ах дами.... поминале покрај дами![]()