Убиство и самоубиство во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Скопјанец ја убил својата девојка, а потоа се самоубил, денеска во скопската населба Капиштец.
Скопје, 16 март, (Нетпрес)

Според првичните информации, убиството се случило во близина на хотелот “Гранит“. МВР го потврди случајот и најави подетални информации во текот на денот. Полициски екипи, истражен судија и заменик јавен обвинител, вршат увид на теренот, а засега не се знае идентитетот на скопјанецот и на девојката.

Повеќе тука:
http://www.kajgana.com/statija_6314.html

Неофицијално се дознава дека причина за трагичниот настан била љубомора, бидејќи девојката го оставила.

ааа! мој бивши комшилук!! .... море загреота еј! Ај шо ја убил ја убил, ами кој кур па и се самоубил после! Море значи ова жениве шо нема да направат еј....па и тој загреота, те изневерува те изневерува, остави ја, тури и курот, месец два ќе се најде нова, вака шо направил? :kesa:

ааа! мој бивши комшилук!! .... море загреота еј! Ај шо ја убил ја убил, ами кој кур па и се самоубил после! Море значи ова жениве шо нема да направат еј....па и тој загреота, те изневерува те изневерува, остави ја, тури и курот, месец два ќе се најде нова, вака шо направил? :kesa:
Јеби га,лош шах играч.
:toe:
Влегол у пат ситуација па извлекол реми.
:pos2:

абе скроз си во право,или барем да ја помодрел малку ете колку ради реда :vozbud:

како и да е,трагично за фамилиите....

како бе ај што ја убил? па и жив да останел си го поебал цел живот!!!
Кај се фрла живот за жена/маж бе?

Гони таму у пичку лепу материну и ајт!!! Нека плаче две недели по кафани и ќе им пројде...

а вака???

Како се растроија вака луѓево бе??? Што мислат со тоа тиквите празни???

29-годишниот скопјанец Игор Бучкоски со еден куршум во глава ја уби три година помладата Елена Дулевска, негова поранешна девојка, па се самоуби.

Трагедијата се случи утрово пред зградата во која живеела девојката, во скопско Козле. Најверојатниот мотив, според првичните полициски информации, е раскинувањето на повеќегодишна врска на двојката, што се случило пред еден месец.

Од тогаш почнал вистински хорор за девојката. Нејзиниот поранешен дечко не можел да се помири со овој факт. Од тогаш цело време ја малтретирал и и се заканувал на Дулевска. И се јавувал на телефон, ја пресретнувал на улица. Таа за да ја одбегне тортурата одлучила на некое време да замине за родното Делчево.

Се вратила пред неколку дена. Тоа го разбрал Бучковски, и утрово решил да се одмазди. Дулевска околу пладне се симнала до локалната продавница за да купи леб и млеко. На враќање, пред влезот од зградата на улица „Миле Поп Јорданов“, ја пресретнал нејзиниот поранешен дечко.

Прво вербално ја нападнал, а потоа го извадил пиштолот марка„Чешка Зброевка“ и со еден куршум ја застрелал во главата. Веднаш потоа си пресудил и самиот. Испукал уште еден куршум, овој пат во сопствената глава.

На местото на трагедијата веднаш пристигна Брза помош, но веќе беше предоцна. Телата се дадени на обдукција, а полицијата се уште го истражува случајот.

Јеби га,лош шах играч.
:toe:
Влегол у пат ситуација па извлекол реми.
:pos2:
Овај не е играч, чим не знај дека коњот на ГЕ зема! Сега, да не бркаме сеир, оти има жени на светов умот че то го сомелат да не знајш како се викаш.... ХУ баба ХУ, беше? ... може нагазил чоекот, али како е напраил глупост ГОЛЕМА!
абе скроз си во право,или барем да ја помодрел малку ете колку ради реда :vozbud:

како и да е,трагично за фамилиите....
Имаше и во Прилеп вакво нешто пред година две, ако не се лажам, така? Пред Табаана? Само тогаш беше малдо девојче колку шо памтам, кое не беше уопште криво. И во право си да ти кажам, два шамари и кај татко и дома со плачење да ја однесиш: ќерка ти вака и вака.... а не овај курназ ...... :uvo:

Mene mi e jasno i do nekade sfatlivo zosto ja ubil nea ( pod pretpostavka ako bila neverna i tako dalje ), ama sto se samoubil be da go ebam... deset godini lezis, iskacas, zavrsena rabota. :toe:

Mene mi e jasno i sfatlivo zosto ja ubil nea, ama sto se samoubil be da go ebam... deset godini lezis, iskacas, zavrsena rabota. :toe:

Е сеа како ќе лежел десет години ,дали на грб или на стомак ваљда тоа пресудило да си го свирне метакот

Свашта се дешава на денешницава...:nesvest:

Овај не е играч, чим не знај дека коњот на ГЕ зема! Сега, да не бркаме сеир, оти има жени на светов умот че то го сомелат да не знајш како се викаш.... ХУ баба ХУ, беше? ... може нагазил чоекот, али како е напраил глупост ГОЛЕМА!

Имаше и во Прилеп вакво нешто пред година две, ако не се лажам, така? Пред Табаана? Само тогаш беше малдо девојче колку шо памтам, кое не беше уопште криво. И во право си да ти кажам, два шамари и кај татко и дома со плачење да ја однесиш: ќерка ти вака и вака.... а не овај курназ ...... :uvo:

точно,така пред година-две беше ист случај,љубомора,а пред се глупавост,девојчето имаше 16 год а суртуко 25 и кусуро,а пази и џандар беше :uvo:

Mene mi e jasno i do nekade sfatlivo zosto ja ubil nea ( pod pretpostavka ako bila neverna i tako dalje ), ama sto se samoubil be da go ebam... deset godini lezis, iskacas, zavrsena rabota. :toe:

Сам си пресудил ... 10 години му се виделе премногу , а за убиство со план не ми се верува дека 10 год. ке му пресудат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom