Tabla/Backgammon

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да ми ги објасни втора и трета игра или линкови?

На нет само првата ја има ... до сега ги немам сретнато и другите две :D

Знаеш некоја страна на нет, каде ги има сите три игри ?? :D

исталирај и кога ке избереш табла одбери 3 in 1 и таму ги имаш сите три.

http://www.favorite-games.com/htmlen/downloads.php

Знаеш некоја страна на нет, каде ги има сите три игри ?? :D

дап, моментално ја развиваме кај мене на работа :D
Ќе ја пуштиме деновиве, ќе постирам линк... може да се игра for fun, и со пари ако му се коцка некому :D

Ќе ја пуштиме деновиве, ќе постирам линк... може да се игра for fun, и со пари ако му се коцка некому :D

Супер постирај ја овде кога ке биде готово :D

Инаку може да направиме за забава еден онлајн турнир ако сакате овде табчаџиите на форумот што сме :D
Во живо ке биде подобро и поинтересно, плус некоја стотка ке фрлиме да има жар :D ама некако сите од разчични градови ке биде тешко за реализација :( Кој е за онлајн нека пише :D

I'm IN :D

Каде можат кај нас да се најдат квалитетни табли?

Nikad ne nauciv da igram tabla. A od sekogas sakav :)
Koga odam na gosti kaj dedo mi od baba mi brat je, tatko mi ke sedne tabla so nego i po 10 sati igraat samo tabla :D a ja uz to vrijeme koristim situaciju i sto da gi prasam se mi e dozvoleno :D

Ќе правам табла, но се закочив уште на старт.

На нет не најдов некој шаблон или димензии. Кои се универзални димензии за една табла? Не ми треба од тие огромните што се играат по турнити, но да биде доволно голема да има простор за зарот и да биде портабилна.

Може некој да ми излезе во пресрет и да ми испрати димензии? Ако има шаблон уште подобро.

Има ли некој земено табла од Jumbo по 900 денари и големи се ,па ме интересира дали се добри пошто сакам да си купам ?

Нема во Џамбо веќе некоја недела. Некој да каже каде има квалитетни табли? Стара чаршија некаде можеби?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom