Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Lea напиша:
Сакам да бидам математичар и да работам во некоја добро опремена институција, како НАСА на пример...:)

или пак да возам шлепер по цела Европа...и сите да ме бараат за превоз на цигли или малтер...бидејќи јас најбезбедно би го правела тоа:pos:
кај го најде малтерот и циглите:pos: :pos: :pos: фала ти не сум се смеел од срце 2 дена ми го разубави денот

sakam da bidam diplomat ako ne sakam da bidam kosharkar akone togash neznam valjda ke si otvoram kafich

Sakam da bidam bogat.Taka ke mozam da pravam se so sakam i da kupuvam se so sakam.

Јас коа ке пораснам сакам да бидам...пожарникар. :) Е тоа ми е желба од мал. Секогаш како мал многу сакав да си играм со цревото во двор и прскав се живо и диво, и го глеав оној цртанот Пожарникарот Сем (мислам дека беше така). Е ама мајка ми не ми дозволи да си ја остварам желбата, стално ми викаше дека ке сум настинел ако сум работел цело време со вода. Јебига... тоа ти е :)

Dani^^^ напиша:
Respect.Не ти е лоша идејата :wink:И јас исто т.е јас адвокат -конкретно .

ja на времето мислеф дека секој шо ќе се запише на право МОРА да стане адвокат....:pos:

jas sakam eden den da stanam gazdarica na sopstven biznis shto go imam u glava ama za toa ke treba da stanam prvo bogata, pa da go otvoram biznis i da stanam gazdarica....inaku porano sakav da bidam mnogu raboti ama mislam deka gazdarica si e gazdarica...isto kako shto veli mojata gazdarica...rabotnik si e rabotnik gazda si e gazda...ostaj ti koj shto ti vika...:icon_lol:

Кај нас има мнооогу малку "газди". И сопсптвеници на дуќани колонијали кај нас се нарекуваат "газди" a возат Yugo и живеат као клошари.

Газда е нешто сосема друго. Се надевам дека не мислеше на таков газда т.е газдарица, него на онаква од правиот тип :)

moTaro напиша:
Кај нас има мнооогу малку "газди". И сопсптвеници на дуќани колонијали кај нас се нарекуваат "газди" a возат Yugo и живеат као клошари.

Газда е нешто сосема друго. Се надевам дека не мислеше на таков газда т.е газдарица, него на онаква од правиот тип :)

jas takov biznis ne bi ni otvorila, kako shto navede gore...:icon_lol: mislev na toj drugiot tip...valjda e toa istoto na koe i ti mislish:icon_lol:

Normalno sakam da imam pari.Toa vo opciite za glasanje e krsteno-bogata. Vazi nemam protiv,naprotiv.:) Taka nema da mora da stanuvam sekoe sabajle i da odam na rabota,ke mozam da si kupam sopstven stan,ke imam kola kakva sto sakam,ke patuvam kade sakam,ke ostanam tamu kolku sakam,a mozebi i nema da se vratam?!

Од 5-8 години-комшијата Благоја (немаше баба да го чува)
од 8-11год.-шофер
од 11-15-рокер си некој познат џоа гитара че свирев:)
од 15-16 комшијата џоре(какви жени врткаше:cuc: )
од 17 -2... да преживеам:( (станав тоа што сакам ама џаба),моментално само подобра персона

Ако станеш богат, можеш да бидеш и пејач, сигурно ќе си газда, зошто ќе имаш многу пари, ќе имаш и жени многу, ќе имаш се, ама ќе си СНОБ! Јас сакам само едно 3-400.000 евра, чисто да си ги решам основните проблеми.

па луѓе ако се нема пари богами не мозес пејачка или било што да станеш...

Steve Vai напиша:
Ако станеш богат, можеш да бидеш и пејач, сигурно ќе си газда, зошто ќе имаш многу пари, ќе имаш и жени многу, ќе имаш се, ама ќе си СНОБ! Јас сакам само едно 3-400.000 евра, чисто да си ги решам основните проблеми.

Не е се до парите бе типче :ne: грешка ти е есапот,прај го тоа шо ке те прави срекен и исполнет,замисли да си познат пеач а доле 10 000 пичиња го врескаат твоето име и хистерично си ја кубат косата,а кој познат пеач нема пари,па ена вечер на Тоше за Н.Година му е 10 000 евра а замисли да бидеш познат во С.А.Д:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom