Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
дефинитивно сакам да бидам политички новинар..или нешто да правам анализи за политика..нешто така- ама не сакам да бидам политичар..
а зашто сакам да бидам политички новинар? -Зашто многу ме интересира политиката,а во исто време многу сакам да работам во некој медиум,без разлика на тоа дали е печатен или електронски..сакам да бидам таа која пронаоѓа,известува некои сочни вести од областа на политиката :helou:

Сакам да имам свое СПА , кое ќе е катче за душевен мир за луѓе од цел свет , нормално со длабок дзеп

Сакам да бидам познат спортист. Ќе бидам богат, ќе имам многу жени, а + здраво тело здрав дух :toe:

Puuuuuu...vo denesno vreme ako imas pari imas se,taka da...jasno e za sto si glasav!:)Jes da bas i ne go opravduvam toa sto site trcaat po pari,ama koja sum jas za da smenam nesto...?

Има некој што не сака да биде богат???:helou:
Иначе спортистка - не сум по спортот,
пејачка - хехе, кога ќе ме чуете да пеам ќе сватите зашто не
епа ми остануваат политичарка и жиголо:vozbud:
како што сум економско, правен смер, изгледа ќе биде второво:tapp:

саф звер или револуционер:pos2:

Najmnogu so sakam e da bidam glumica vo ovie spanskite serii!!Gi obozavam uste od 3 godini gi gleam site do edna na site televizii!! Kako i da e i jazikot go znam , pa ako ima nekoj nekoi vrski da mi fati da odam u latinska amerika... I se ke bide u red...Inace sakam da bidam milionerka i da imam se so sakam!:) Nogu fantazii u zivotot neli?hehe:je:

Па нешто поврзано со трговија и можеби извоз и увоз.И по можност ја да сум газда на фирмата за да не ме малтретира никој.:)

sakam da bidem poznat fudbaler i da igram vo roma po moznost

Ау,ме разочаравте со статистикава :( Сакате да бидете богати ??? не е се во парите,а како второ зошто не одберете да бидете славен спортист или политичар,ем славен ем парајлија :) логика :) поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom