Циркуз на претседателскиот појадок во Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Mene Ivanov se posimpaticen i posimpaticen mi stanuva , ako prodolzi vaka moze duri i da glasam za nego..:wink:

Потоа чуди се кога ќе ви речат дека вас на ДПМНЕ само во мажи ви работи умот.

Имено,ја слушнал некој најновата теорија на Џоле-who? за тоа кој македонски град е најблиску до Европа?Ја акнал од микрофонот вечерва на митинг.Инаку одговорот бил Валандово,нормално - 30 километри до Грција, 30 километри до Бугарија.Абре кај ги вади овие антички теории и конспирации па и клетвите алал да му е :pos2:

:tapp::tapp:
Mesaja,bratuced,osvesti se be covek,ako ne plukam po Ivanov ne znaci deka sum DPMNE..I ne so tie kursumi :nenene: , ne e evropski..

:tapp::tapp:
Mesaja,bratuced,osvesti se be covek,ako ne plukam po Ivanov ne znaci deka sum DPMNE..I ne so tie kursumi :nenene: , ne e evropski..

Ме заебаваш или шо е работава посабајле?

Mene Ivanov se posimpaticen i posimpaticen mi stanuva

Овде си ми мислам јасен :wink: Мислам внимавај со изјавите да не ти извади некој муабет во врска со Иванов :)

Треба да се залепат нови плакати:
-Ако не гласате за Џоле ХУ- тогаш ХУ БАБА ХУ !!!!
-Ако не гласате за мене- да даде господ до седмо колено јас да сум ви претседател !
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А што се однесува до тоа дека ги терал студентите да се потпишуваат за Ружин, тоа е тежок муабет, ама кој разбира, разбира...:tapp:

Директорот на Граѓанската асоцијација „Мост“, Дарко Алексов, рече дека треба да се провери дали изјавата на Иванов е точна, за да се процени дали станува збор за нарушување на изборните правила.
По се казната ќе биде дискфалификација на Џоле-who? :helou:

Иванов јавно призна дека извршил вандалско кршење на автономијата на универзитетот, ја злоупотребил својата професорска функција за манипулација со студентите

Упс,си го однесе Џоле злото до 7мо колено

Ај на здравје бричењето.

По се казната ќе биде дискфалификација на Џоле-who? :helou:

Иванов јавно призна дека извршил вандалско кршење на автономијата на универзитетот, ја злоупотребил својата професорска функција за манипулација со студентите

Упс,си го однесе Џоле злото до 7мо колено

Ај на здравје бричењето.
Искрено за како вие скопјаните милувате да го кажете "Џоле"(правилно е Ѓоле) ме заболе доле.Само ме плаши 1 работа немој да ни се деси 2014 пред време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom