Dolphin и Zbratko на дело!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Vaka.

Jas zaljuben vo Geteborg.

Zbratko zaljuben vo Ljubljana.

I dvajcata sme jaki fraeri iskreno, i jaki flertuvachi, i energichni i se... Ama od 15 dekemvri sme non stop zaedno, i nemame ni pomisleno da napravime bilo shto so nekoja druga devojka!!!!

Toa e toa.. A i se razbirame dvajcata. Verojatno na taa slika komentirame za Ana i za Petra... Ma ne verojatno tuku sigurno. Barem 80% od vremeto toa pravevme muabet! Toa e. Koj razbere razbere, koj ne razbere, normalno e. I ja ne bi razbral da bev od drugata strana na muabetot.

Tolku imaf!!!!!

Zbratko напиша:
:pos: :pos: e se iznasmeav za muabetpv mora da priznaam .... :pos: :pos:
go interesira nekoj sto mislam ja t.e. sto prajme muabet so Dolphin?
Mora da kazam deka site ste tuka negde so odgovorite ... samo uste malku pa ke odgatnete sto bese muabetot :baeh:

Ај јас најточното да го кажам ....
Дејан му вика на Збратко: Види ги брат, ниедна шмизла за друштво ... ти реков и вечерва да одевме накај Струга, ти не ... а Збратко враќа: Ќути не ми збори, ќе си пукнам од мака ... нели гледаш дека неможам да ги гледам повеќе па ставив наочаре црне? Особено Цвета:icon_mad:
Ако грешам ... мењам име:pos: :pos: :pos:

п.с. Точно е тоа на Дејан гарантирам ... заљубени се фул и воопшто не кројат план за женски да фатат!

divine напиша:
Ај јас најточното да го кажам ....
Дејан му вика на Збратко: Види ги брат, ниедна шмизла за друштво ... ти реков и вечерва да одевме накај Струга, ти не ... а Збратко враќа: Ќути не ми збори, ќе си пукнам од мака ... нели гледаш дека неможам да ги гледам повеќе па ставив наочаре црне? Особено Цвета:icon_mad:
Ако грешам ... мењам име:pos: :pos: :pos:

п.с. Точно е тоа на Дејан гарантирам ... заљубени се фул и воопшто не кројат план за женски да фатат!

...pa imaat zenski sho ke im e plan za da fatat...:pos:
jas sepak mislam deka znaat deka gi slikaat pa slikarot ja utnal rabotata, gi slikal predvreme dodeka mu vika na Zbratko koja poza da ja fatat...:pos:

Dolphin напиша:
Vaka.

Jas zaljuben vo Geteborg.

Zbratko zaljuben vo Ljubljana.

I dvajcata sme jaki fraeri iskreno, i jaki flertuvachi, i energichni i se... Ama od 15 dekemvri sme non stop zaedno, i nemame ni pomisleno da napravime bilo shto so nekoja druga devojka!!!!

Toa e toa.. A i se razbirame dvajcata. Verojatno na taa slika komentirame za Ana i za Petra... Ma ne verojatno tuku sigurno. Barem 80% od vremeto toa pravevme muabet! Toa e. Koj razbere razbere, koj ne razbere, normalno e. I ja ne bi razbral da bev od drugata strana na muabetot.

Tolku imaf!!!!!
Tatko ti moler beshe ?

divine напиша:
Posledno od UDBA koja aktivna e vo Ohridski / Struski del jas poinaku razbraf , se nashlo/ baralo nekoja za toplenje ..
I tebe te setat po tavani ? Divine mislef ti barem posle tolku vreme pominato so niv dvata nauchi deka se maski smizli i plejeri..

ragazza напиша:
Posledno od UDBA koja aktivna e vo Ohridski / Struski del jas poinaku razbraf , se nashlo/ baralo nekoja za toplenje ..
I tebe te setat po tavani ? Divine mislef ti barem posle tolku vreme pominato so niv dvata nauchi deka se maski smizli i plejeri..

Убаво си мислела, и да знаеш дека не ме лажи инстинкт никогаш ... за Збратко многу неможам да тврдам, дека го знам лично еден ден, ама дека Дејан е син на молер ... не греши душа тука ...
Да не навлегувам во детали, едноставно знам што зборувам и Дејан е заглавен, заљубен, забеган ... :) :je:

п.с. Не дозволувај да ти влијаат рекла-казала муабети ... :)

Сега скроз ми текна на муабетот. Му се жалам на Збрат дека осеќам дека Ана сака да ме легне, да ме искристи фул за секс, и дека ме откачи откако ќе го добие тоа што го намислила...

Тоа беше, ама дур се сетам, пошо поминаа скоро 3 недели од тогаш...

Ми се шири негативна енергија тука ... не се мешам повеќе, чак што може и да ја заклучам темава ако е тоа последно и сигурно од муабетот ... Дејан?

Dolphin напиша:
Сега скроз ми текна на муабетот. Му се жалам на Збрат дека осеќам дека Ана сака да ме легне, да ме искристи фул за секс, и дека ме откачи откако ќе го добие тоа што го намислила...

Тоа беше, ама дур се сетам, пошо поминаа скоро 3 недели од тогаш...
Kako me probi, 39 e se sto sakam i magla fakam:)

Epa posto ja bev svedok za toa ANA ... toa sto go kaza dolphin ne e bas tocno moram da priznaam ... ne praevme 80 % muabet za tebe i za petra posto premnogu vreme pominuvase so tebe na telefon ... a koga ne bese so tebe na telefon ja i druze praevme 99,9 i 102 % za ...
Veruj ne go biva bas so cetka i so boja :)

Алита, 39 оргазми.
Иначе, мамата вас двајца што ме местите ... мрш не ве вртам појќе!
:pos: :pos: :pos:

divine напиша:
Алита, 39 оргазми.
Иначе, мамата вас двајца што ме местите ... мрш не ве вртам појќе!
:pos: :pos: :pos:

:pos: ...losho da ne ke dojdea 69....:hump:

Allita напиша:
:pos: ...losho da ne ke dojdea 69....:hump:

Ма ќе дојдат и 69, само треба време нормално ... ако почнат со 39 ... до 139 ќе стигнат, ич не мисли ги ...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom