Dolphin и Zbratko на дело!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Dolphin завчера кога беше во Охрид, ни ги покажуваше сликите од Нова Година и налетавме на една интересна. Со дозвола ја зачував и со дозвола ја ставам тука!

picture0084me.jpg

Што мислите, за што прават муабет? Мислам, повеќе од очигледно е што прават, нели?
И после мажите не оговарале?:icon_eek:

ja nisho negleam nikakva slika

nekoe piche e u prashanje 100 posto vi kazuam

Allita напиша:
во ред е...одоварааат...ама кого...???:raz:
Хммм:raz:
Штета што немам слика и од другата страна, па да видиме кој има позади оној што сликал.

Викаш, дајдо?

FortunE напиша:
Хммм:raz:
Штета што немам слика и од другата страна, па да видиме кој има позади оној што сликал.

Викаш, дајдо?
abe peer piche e vidi go kako gleda taka na strana sto posto vika viii ja ona moze da .... hmmmmmmmm:raz:

Мене ми е најинтересно да си размислувам што ли прави или мисли оној типот позади нив?

dajdo напиша:
abe peer piche e vidi go kako gleda taka na strana sto posto vika viii ja ona moze da .... hmmmmmmmm:raz:
Абе пеер, шо знам.. Не можеш со сигурност да кажеш дали гледа некоја девојка натака, бидејќи колку што може да се примети има од двете страни по една девојка, а тој гледа право... Шо знам пеер!

Мене ми е најинтересно да си размислувам што ли прави или мисли оној типот позади нив?
:pos: :pos:
Којзнае што ќе си размислуваше и колку ќе ти беше интересно доколку не ја скратев сликава од страните:pos:

FortunE напиша:
:pos: :pos:
Којзнае што ќе си размислуваше и колку ќе ти беше интересно доколку не ја скратев сликава од страните:pos:
The beauty is in the eye of the beerholder. :pos:
Него, со барање, би било добро да ми се достави сликата у нецензурирана верзија по мејл. Нели?
Прашај ги само надлежните за тоа.

Ти светнаа очињата од она розевкото, а?:pos:

Да беше за покажување сликата нецензурирана, ќе ја ставев цела тука:icon_lol:
Ај сеа не туку ми бегај од темава, ќе те бришам:pos:

StormAngel напиша:
Сега го видов ова! Толку никој не ти пише мејл?

StormAngel напиша:
1:0 за тебе.
Ама, пази си го гзот.:pos:
I will hunt you.
Ама ако мислеше дека со оваа закана ќе ме исплашиш за да ти попуштам, да е 1:0 за тебе, си се зезнал!

Лав ју ту:pos:
:hump:

ја мислам фортуне некоја женка ке да е...во мат позиција е наместен долпхин...:icon_lol:

Алита,

1. Дали примети како се смешка под мустак?
2. А.. Zbratko можи намерно ставил наочаре црне, за да не се гледа кај гледа. А?:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom