ДПМНЕ-Овски Циркуз во Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
во Кавадарци,јбг едно до друго се:smir:

и да,сето ова е за сеир фаќање,не за друго,интересно е што војничињава немаат што да искоментираат освен канта или бриши :pos2:

Војничиња си има, де од едната, де од другата страна...ништо ново не е тоа. Дури, толку е старо, шо повеќе не го ни иритира објективниот читател на ваквите теми. Ефтини и плитки теми, кои единствено се разликуваат по насловот и по првиот пост, во кој е објаснета (во подобрите случаи, во некои и не е) прикаската... понатаму, продолжуваат сите исто.

Е таквите темички, и уште повеќе таквите постчиња, предизвикуваат чувство на аверзија на просечниот објективен читател кон главните експонирани политички групи - единствено што тој може да научи од нив, е нивната моќ за измислување на добри и сочни навреди...е добро, и памтењето на гафовите и грешките... а тоа, во најмала рака, е некорисно за никого.

Не, не одам офтопик воопшто. Ќе бидам сфатен, од тие шо сакаат да сфатат. Не барајте гафови за да оцрните некој друг. Барајте реални грешки - несомнено ги имаат двете страни. Но, кога ќе ги пронајдете грешките, и кога за истите ќе отворите тема, коментирајте со вклучен критички ум - верувам дека сите тука го имаме, помалку или повеќе. Коментирајте за темата, и кога давате негативна критика, кажете зошто ја давате, и како ВИЕ би постапиле по истото прашање. Пишувајте смирено, нема потреба од навреди. Со малку поголемо размислување околу се, можеме да се разбереме и на тивко.

Тогаш нема да отвараме вакви теми. И нема да се вреѓаме колку сме партиски војници, или кој од каде е.

Згрешил чоекот. Згрешила и Рада. Згрешил и БЦ, и КГ, и Љубчо. На крај краева, гледајте малку човечки - поставете се вие во нивна кожа во времето кога згрешиле. Или, за нив не постои „фрка период“? Постои...колку и да се за никаде, постои и кај нив, исто како и кај секој друг. Затоа, воопшто не се вредни за коментар ваквите гафови.

Толку од мене. Се надевам дека барем некој ќе ме сфати што сакав да кажам.

Војничиња си има, де од едната, де од другата страна...ништо ново не е тоа. Дури, толку е старо, шо повеќе не го ни иритира објективниот читател на ваквите теми. Ефтини и плитки теми, кои единствено се разликуваат по насловот и по првиот пост, во кој е објаснета (во подобрите случаи, во некои и не е) прикаската... понатаму, продолжуваат сите исто.

Е таквите темички, и уште повеќе таквите постчиња, предизвикуваат чувство на аверзија на просечниот објективен читател кон главните експонирани политички групи - единствено што тој може да научи од нив, е нивната моќ за измислување на добри и сочни навреди...е добро, и памтењето на гафовите и грешките... а тоа, во најмала рака, е некорисно за никого.

Не, не одам офтопик воопшто. Ќе бидам сфатен, од тие шо сакаат да сфатат. Не барајте гафови за да оцрните некој друг. Барајте реални грешки - несомнено ги имаат двете страни. Но, кога ќе ги пронајдете грешките, и кога за истите ќе отворите тема, коментирајте со вклучен критички ум - верувам дека сите тука го имаме, помалку или повеќе. Коментирајте за темата, и кога давате негативна критика, кажете зошто ја давате, и како ВИЕ би постапиле по истото прашање. Пишувајте смирено, нема потреба од навреди. Со малку поголемо размислување околу се, можеме да се разбереме и на тивко.

Тогаш нема да отвараме вакви теми. И нема да се вреѓаме колку сме партиски војници, или кој од каде е.

Згрешил чоекот. Згрешила и Рада. Згрешил и БЦ, и КГ, и Љубчо. На крај краева, гледајте малку човечки - поставете се вие во нивна кожа во времето кога згрешиле. Или, за нив не постои „фрка период“? Постои...колку и да се за никаде, постои и кај нив, исто како и кај секој друг. Затоа, воопшто не се вредни за коментар ваквите гафови.

Толку од мене. Се надевам дека барем некој ќе ме сфати што сакав да кажам.

абе сето то е ок,ама направи мал превид,уште од старт јас си терав сеир,а во последниот пост и го потенцирав тоа,ваков лапсус нема да го турни гвујо од власт,едниствено ќе ме насмее мене,тебе а сигурен сум и многу други:smir:

п.с. точно дека сите грешеа и ќе грешат,ама ова е актуелно:smir:

sto ima aktuelno vo toa sto go zgresil imeto na kandidatot.
prestanete so seiri.
za informacija vo gostivar zakasni poradi sostanokot so pretsedavacot na eu topolanek.

абе во ред е да го згреши името на некој советник под реден број 75, ама да го згрешиш името на КАНДИТАТОТ за градоначалник е ниско дури и за гВујо:smir:

а да го згрешиш името на градот каде што имаш митинг?:pusk:ние Вмровците тогаш не отворивме тема :toe: се знае жив човек греши:wink:

jas mislam deka treba da se kaznat tie sto se vo organizacija na manifestacijata

kako prvo trebale da stavat merac na vremeto,odnosno aparat so koj se kontrolira koj koga dosol i vo kolku ke si odi od rabota ,vo site firmi ima zosto NAJBITNO e dali rabotnicite se redovni na rabota,i toa za plata od 6000denari,koja ne im ja isplaka ovaa vlast REDOVNO.

PA KAKO MOZE VAKVI APSURDI DA POSTOJAT
ako zakasni rabotnikot,ke go kaznat ,ako zakasni vlasta nikoj nemoze da la kazni

zboram za pretprijatia sto se drzavni,ne privatni

Овоа не е на арно, изгледа сите се шизофреници и уживатели на алкохол и дрога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom