Македонеро
Домаќин
Сите ви акадамеци от мануто не го оспориа ти ли се намери нај големиот академик и уметник :pos2:
Академиците не се стручњаци за проверка на оригиналност на документи Татарчо. Знаеме дека вие сте мајстори за фалсификати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите ви акадамеци от мануто не го оспориа ти ли се намери нај големиот академик и уметник :pos2:
![]()
Сликите од вашите пописни книги ги НЕГИРАТЕ ????
ова ти е сам себе го убијал![]()
Академиците не се стручњаци за проверка на оригиналност на документи Татарчо. Знаеме дека вие сте мајстори за фалсификати.
Незнам ништо не се види на клипот![]()
Да на Тодор Александров лозунгот.И аз се подпишувам на тоа![]()
Да на Тодор Александров лозунгот.И аз се подпишувам на тоа![]()
Или попис по директива на Сталин Коминтера и БКП ( на кој сите помаци са прикажани како македонци) ти се чини по демократичен![]()
postoevme-postoime-i ke postoimeВерно е.Доде беше жив Сталин постоевте на пописите![]()
koga si slep kako sakas da vidisНезнам ништо не се види на клипот![]()
site bugari se za grevovi,a i malce poveke se ludiти си загреови бе ...
Днес има хора,които се определат како Jгославени на териториите на државите,които беха во Jгославиja?
Исто така словени,траки и пра-бугари се смесили и станал бугарскиот народ.:wink:
Днес има хора,които се определат како Jгославени на териториите на државите,които беха во Jгославиja?
Исто колкото Австриjци и Немци.
Но уште никоj не ми отговори,откаде доjдоха jгословените како народ?
Со кое сум негирал и коj?
Чудесно, а како ке коментираш ова
САД: 351 040 Jгословени(2006)
???
Поентата беше следната.Както има се создадоха jгословените,така са создадени и бугарите.Разликата е тамо дека БГ живее много повеке от Jгославиja,затова и 3-те етноса са измешени и има нова нациja- бугарската.