Најбрутален спорт

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување

Кој спорт според вас е најбрутален?

• Американски фудбал-NFL

Гласови: 19 15,0%
  • хокеј

Гласови: 30 23,6%
  • рагби

Гласови: 45 35,4%
  • друго (ке наведам што)

Гласови: 33 26,0%

• Вкупно гласачи
    127
Рагби, ама вистинското англиското рагби а не тоа американскиот фудбал кој се игра со штитници и оклопи.

НФЛ многу се шлакнати ќе му ја шлапоса една и се сеирчиш дома ...:pos2:

ја иам глеано како се сечат на хокеј и артерии вратни и се тепаат со палици и заби си поправаат како стигнаt.... не дека и рагби и америчково се нешо поарни... све си има свој фактор на опасност... има тука брзина и судар на тела... ама и ultimate fight e hardcore ! ! ! а да и ракометот е заебан спорт... нон стоп паѓаш се кршиш се маваш...

американски фудбал нфл најбрутален спорт и најмногу тепање има

Се мислам меѓу рагби (вистинското што го играат англичаните, шкотите и сл.) и хокеј, зошто сум ги гледал и двата и не знам нешто побрутално да постои.
Сепак гласам за рагби.

Muay Thai во Тајландски подземни борби,излегваш или на носилка или в количка...

сепак во муај таи влегуваш со цело тело во напад..т.е со цела сила од телото..јако е бтњ..не тренирав за џабе..според мене најбрутален е Винг чунгот..дозволени се удари секаде..прекинување крв..т.е мавање во артерија

сепак во муај таи влегуваш со цело тело во напад..т.е со цела сила од телото..јако е бтњ..не тренирав за џабе..според мене најбрутален е Винг чунгот..дозволени се удари секаде..прекинување крв..т.е мавање во артерија

О винг чунх законнн еееее.

Епа сеа ... вака имаат еден “Спорт“ мислам Арапите беше... и глеав баш пред некоја година... и се фрлаат од Карпи повисоки од 200 300 метри... и во тој пад... гледаат ПРЕД ДА УМРЕ секако...кој што ќе направи и го оценуваат со оцени... по што во зависност од оцената толку голема сума пари даваат на фамилијата на овој починат “Спортист“
Ако има по Брутално нешто од ова незнам... и плус кога паѓаат... дава аплаус публикава што гледа...
Незз ова на која тв го иам видено...знам пред 1 2 години беше... и НЕ сакам више никад да го видам :tapp:

Епа сеа ... вака имаат еден “Спорт“ мислам Арапите беше... и глеав баш пред некоја година... и се фрлаат од Карпи повисоки од 200 300 метри... и во тој пад... гледаат ПРЕД ДА УМРЕ секако...кој што ќе направи и го оценуваат со оцени... по што во зависност од оцената толку голема сума пари даваат на фамилијата на овој починат “Спортист“
Ако има по Брутално нешто од ова незнам... и плус кога паѓаат... дава аплаус публикава што гледа...
Незз ова на која тв го иам видено...знам пред 1 2 години беше... и НЕ сакам више никад да го видам :tapp:

:nesvest::nesvest::nesvest: Немам текст за овој таканаречен “спорт“....Знам имаше и едно клипче,се врткаше од телефон во телефон,сите го имаа и се чудеа на лугето со кој памет скокаат.....

Инаку најбрутален спорт....Ultimate Fight !!!
По нездраво од тој спорт нема...ако може да се нарече спорт,башка имам приметено кај некои од лугето што се натпреваруваат во тој спорт ушите како да им се залепени или сошиени,ги немам заприметено добро...

freestyle motorcycling а и бајкингот фристајл е тежок и брутален а да и скејтбортинг

freestyle motorcycling а и бајкингот фристајл е тежок и брутален а да и скејтбортинг

Скејтбортинг брутален спорт ха , ха.

Јас мислам брутални спортови се Pride , Ultimate Fight ,K-1 , Angliskoto Ragbi и домино

Скејтбортинг брутален спорт ха , ха.

Јас мислам брутални спортови се Pride , Ultimate Fight ,K-1 , Angliskoto Ragbi и домино

За скејт возење, не е брутален, али има гадни повреди, возев скоро 2 години и скршив рака. :smir:

Ultimate fight е најбрутален, па боксот, па потоа рагби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom