Е ова многу ме јаде. Ама ај воздржи се кога некој вози ко баба со 40 по улици како партизанскап.с. треба и да имаш лесна нога за низ град, да не ја малтретираш многу.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова многу ме јаде. Ама ај воздржи се кога некој вози ко баба со 40 по улици како партизанскап.с. треба и да имаш лесна нога за низ град, да не ја малтретираш многу.
Абе менувај брзини на 2.700-3.000 вртежи. Немора да возиш ко баба, но немора да ја стискаш колата до црвеното. 5-та со 3.000 вртежи треба да оди 100-ка горе долу така да не ти треба којзнае што, само малку внимавање.Е ова многу ме јаде. Ама ај воздржи се кога некој вози ко баба со 40 по улици како партизанскаИнаку надвор од населено место доста намалува потрошувачка, према годините, но дефинитивно треба да напраам нешто (не се ни нешто сложени ни скапи тие зафати) во врска со ова.
Како беше таа страната за реалната потрошувачка на возилата? Ја имаше некој постирано
EDIT: http://www.spritmonitor.de/en/
Нема шанси ова да е точно. Прв поглед удрив на алфите и гледам во градска не мрдаат од 8-9л на 100км повеќе.
Ех камо да беше тоа реалност...
drugar, toa sto si go pisal tocno e za audito, jas sum covek sto realno kazuvam kolku mi trosi kolata, ednostavno ne mi stavas ti nafta pa da te lazam, vozam mercedes e clasa trosi od 13 do 15 litri nafta, vo grad, a na odtvoreno 7 do 8, provereno mnogu patiMe interesira koja kola kolku trosi...ne im veruvam bas na prospektite sto gi davaat fabrikite... Audito so 1.8Ti motor so 180 konja mi trosi okolu 12-13 niz grad, ako go stisnes znae da pokaze nezgodna brojka megu strelkiteGolfot so 1.9 TDI so 90 konja so 500 denari (ova koga bese naftata 43.5) pominuvam 170km niz grad, znaci mi trosi nekade okolu 6.5litri, na otvoreno litar do litar ipol pomalku.