Танга во комбинација со тампон!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Чек чек чек....тампон и танга...*визуелизира*........ииииииииииииууууу девојко од кој гз ги вадиш темиве жити се?!

Форчн, или си апла загорена или стварно имаш интересен ментален склоп па вакви дискусии иницираш... У секој случај, немам коментар на темава :)

Форчун мила, коа пазариш кутија тампони, внимателно прочитај го емануел или следи ги сликичките. Или досега не си го направила тоа и јанлаш си со позиционирањето на тампонот, или имаш јуник вагинална конституција. Ако е второто, на следното гледање нема да се задржам само на цицќете - да си знаеш.:wink:

Малце гадничка ми е помислата, поготово она со мрдањето.

Али јебига, креативно :)

И ја носиш дома и ти се праи ко да ја боли глава. Она цел ден тампонот го онаквуела.

Chandler напиша:
Форчн, или си апла загорена или стварно имаш интересен ментален склоп па вакви дискусии иницираш...
Срам ми е да кажам, ама не сум загорена (барем не сеа):icon_lol: Сепак нешто не чини со мене, а?:raz:

Aceva напиша:
Форчун мила, коа пазариш кутија тампони, внимателно прочитај го емануел или следи ги сликичките. Или досега не си го направила тоа и јанлаш си со позиционирањето на тампонот, или имаш јуник вагинална конституција. Ако е второто, на следното гледање нема да се задржам само на цицќете - да си знаеш.:wink:
Абе како не сум го направила тоа? Упатството го знам на сон, не ми прај незгодни ситуации:icon_lol: Ипсраксирана сум, верувај! Нема промашај со ставањето, затоа изгледа второто ќе да е.
Еве имам и сведок за таа работа - Ninja. Да не се разбереме погрешно, ме гледала каква сум кога ќе дојдам на работа, мојот блажен израз на фацата ми го забележала, моите прстиња како се притресуваат додека куцам сметка на фискалната. Ако треба ќе ја повикам да сведочи во моја полза!

:pos:

FortunE напиша:
Срам ми е да кажам, ама не сум загорена (барем не сеа):icon_lol: Сепак нешто не чини со мене, а?:raz:

Абе како не сум го направила тоа? Упатството го знам на сон, не ми прај незгодни ситуации:icon_lol: Ипсраксирана сум, верувај! Нема промашај со ставањето, затоа изгледа второто ќе да е.
Еве имам и сведок за таа работа - Ninja. Да не се разбереме погрешно, ме гледала каква сум кога ќе дојдам на работа, мојот блажен израз на фацата ми го забележала, моите прстиња како се притресуваат додека куцам сметка на фискалната. Ако треба ќе ја повикам да сведочи во моја полза!

:pos:

:pos: ....kazi im fortune kazi im...:pos:

Allita напиша:
:pos: ....kazi im fortune kazi im...:pos:
Шо да им кажам, ме нападнаа веднаш:icon_lol: Кажав шо кажав, можам и да повторам ако е потребно:icon_lol:

strumics, ич нека не ти мириса на загорено, носот затнат ти е... лошо ти функционира органот за душкање:icon_lol:

strumics напиша:
Абе ова мене ми мириса на ептен загорено.Темата е за сите пари...

Temata e za site pari dadeni po tamponi i tanga gaki...:pos:
tuuu majkata se treba da ve nadopolnuvam...:pos:

Allita напиша:
Temata e za site pari dadeni po tamponi i tanga gaki...:pos:
tuuu majkata se treba da ve nadopolnuvam...:pos:

Е ако де.Не се лутам.:pos: :pos: :pos:
Сакав тоа загореното да го расчистам.

strumics напиша:
Е ако де.Не се лутам.:pos: :pos: :pos:
Сакав тоа загореното да го расчистам.

Ааааа...расчисти јас немам никаков проблем со тоа...:icon_lol:

Kajgana Shop