Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во право сиFortunE напиша:![]()
![]()
aбе јас нон-стоп би ги... пријатни се... ти шо викаш?
Срам ми е да кажам, ама не сум загорена (барем не сеа)Chandler напиша:Форчн, или си апла загорена или стварно имаш интересен ментален склоп па вакви дискусии иницираш...
Абе како не сум го направила тоа? Упатството го знам на сон, не ми прај незгодни ситуацииAceva напиша:Форчун мила, коа пазариш кутија тампони, внимателно прочитај го емануел или следи ги сликичките. Или досега не си го направила тоа и јанлаш си со позиционирањето на тампонот, или имаш јуник вагинална конституција. Ако е второто, на следното гледање нема да се задржам само на цицќете - да си знаеш.:wink:
FortunE напиша:Срам ми е да кажам, ама не сум загорена (барем не сеа)Сепак нешто не чини со мене, а?:raz:
Абе како не сум го направила тоа? Упатството го знам на сон, не ми прај незгодни ситуацииИпсраксирана сум, верувај! Нема промашај со ставањето, затоа изгледа второто ќе да е.
Еве имам и сведок за таа работа - Ninja. Да не се разбереме погрешно, ме гледала каква сум кога ќе дојдам на работа, мојот блажен израз на фацата ми го забележала, моите прстиња како се притресуваат додека куцам сметка на фискалната. Ако треба ќе ја повикам да сведочи во моја полза!
![]()
Шо да им кажам, ме нападнаа веднашAllita напиша:....kazi im fortune kazi im...
![]()
strumics напиша:Абе ова мене ми мириса на ептен загорено.Темата е за сите пари...
Allita напиша:Temata e za site pari dadeni po tamponi i tanga gaki...![]()
tuuu majkata se treba da ve nadopolnuvam...![]()
strumics напиша:Е ако де.Не се лутам.![]()
![]()
Сакав тоа загореното да го расчистам.