Емисијата на ТВ Телма со претседателските кандидати

• Креатор на темата Креатор на темата Bavarecot
  • Време на започнување Време на започнување

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Локација
Скопје
Дали ја гледавте емисијата и вашите впечатоци...

дајте бе видео ако има закачено ,да се посмеам малце :vozbud:

Едно големо бравоС за Телма.
Ги собра сите претседателски кандидати на едно место и како гром од ведро небо направи емисија, ни рекламирана, ни најавувана...
Инаку, јас видов дека почна во 19:45.

Другиот вторник пак во исто време гости ќе бидат Фрчковски, Иванов, Хоџа и Буџаку.
А после тој вторник Љубе, Селмани и Ружин.:smir:

Браво на Телма, успеа да ги собере сите кандидате и без никаква најава ниту пак створување на голем бум околу тоа направи една убава емисија без препукувања.

Другиот вторник пак во исто време гости ќе бидат Фрчковски, Иванов, Хоџа и Буџаку.
А после тој вторник Љубе, Селмани и Ружин.:smir:

E па, кои биле вечерва ???
Трнот и Zevsus.!!??:pos2:

мене најголем впечаток ми остави селмани. Се гледа дека сака да биде обама во мкд.

Баш беше на европско ниво со мала доза на препукување помеѓу Иванов и Хоџа (и упаѓаше во збор Иванов на оваа)

Браво на Телма, успеа да ги собере сите кандидате и без никаква најава ниту пак створување на голем бум околу тоа направи една убава емисија без препукувања.

Од нивните ставови видов дека никој не е баш категоричен да остане името Македонија на оваа држава.Џабе биле сите “патриотски“ реторики на партијските лидери и нивните кандидати,кој се чукаат во гради за Македонија.:toe:

Од нивните ставови видов дека никој не е баш категоричен да остане името Македонија на оваа држава.Џабе биле сите “патриотски“ реторики на партијските лидери и нивните кандидати,кој се чукаат во гради за Македонија.:toe:

И јас тоа го сетив преку нивните ставови, на прашањето за името, сите имаа став дека би прифатиле компромисно решение.....:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom