Фрчко заговара распад на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно Фрч ветува на шќиптарскине партии дека ќе ја федерализира Македонија. Од далеку се гледа ѓубрено на што алудира.

Шкретите се Македонци!

Точно така. Останатите Македонци во Гостивар се главно шкрети.

Мислам ДУИ веќе рекоа дека ќе го подржат?

Се гледаше од авион на каде оди приказната со Љубе-слаткарот -- изнудување втор круг и целење кон победа со додатно распродавање на Македонија.

За дестабилизација СДСМ е идеален партнер.

Фрчко бе пак го менуваш ставот, па нели се фалиш дека ти си еден од тие што го пишуваа и ни го накалемија Охридскиот договор, а во него пишува:
1.​
[FONT=Tahoma,Tahoma]Основни принципи

[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]
1.1.​
[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]Целосно и безусловно се отфрла употребата на насилство за остварување политички цели[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]. [/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]Само мирни политички решенија можат да ја загарантираат стабилната и демократска иднина на Македонија[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma].

1.2.
[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]Суверенитетот и територијалниот интегритет на Македонија[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma], [/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]и унитарниот карактер на државата се неповредливи и мора да се сочуваат[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]. [/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]Не постојат територијални решенија за етничките прашања[/FONT][FONT=Tahoma,Tahoma]. [/FONT]
[FONT=Tahoma,Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma,Tahoma]Што знам, можда овие точки баш ти си ги пишувал а сеа по твој обичај ги газиш без срам. Значи пак јадење г..на, немање карактер.:toe:
[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom