Не заспивај сега 2

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Еј интересна беше емисијата на времето,
а сега како ќе биде не знам ама тогаш беше добра

Да се надеваме дека и сега ќе биде уште подобра:)

Сега почнува ново издание на НЗС 2. Па кој сака може да пушти Канал 5 и да гледа. :)
Гости ќе бидат Некст Тајм.

Се собрале.. кој од кој.. лудница од емисија ке биде осекам..
Права штета што нема да ја глеам .

Јас гледав, иако физички Мирчевски не ми е симпатичен, сепак човекот одлично води и има големо разбирање од музика. За мене сега е еден од најквалитетните водители, без лигавења и поздравување спонзори и секако без глупости.
Некст тајм вчера беа гости, освен нив дојде и нивниот трет брат, а имале и полубрат дечките од таткова страна, беа и некои политичари гости.
Пристојна емисија

eee jas gledav edna emisija ama jas mislev deka e platena politicka programa. :)

Ееееј баш вчера паднав во муабет за емисијава.Нешто муабетевме за емисии на времето,групи ова она....За тоа време беше топ емисија,сега ја немам гледано и не знам што се случува,колку е задржан концептот и слично.Како и да е,тие фаци се веч виџено на "малите" екрани.Не може сега Бранка Станковска да ја ставиш да води вести.YES дека на времето беше баткава синоним за културно забавната програма воопшто во Македонија.Ама тогаш немаше ни Сител ни А1 ни Канал 5 па ни приватни продуцентски куќи.Како и да е,емисија на стара слава може да биде успешна само една и единствена и ништо повеќе,а тоа е ЏАНДАР ЗБИРА,најгледаното шоу на ТВ на овие простори.Ми се чини дека 50 емисии да се споредат од некогаш што се емитувале,ниедна нема да проживее во денешно време на старата слава. :smir::smir::smir:

За мене сега е еден од најквалитетните водители, без лигавења и поздравување спонзори и секако без глупости.
А кој ти беше претходно најквалитетен водител?

Сега Каролина е гостин во НЗС, баш ја фатив, само што од брзото дрдорење на Мирчевски не можам да го разберам баш.

Да, Каролина е стварно, ама некако многу постара ми изгледа, или оддамна дека ја немам видено?:nesum:

Најубав ото и најпопуларното македпонско девојче била вчера гостинка, али за жал не гледав, ќе се обидам во недела да гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom