Не заспивај сега 2

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
последната сезона беше некаде 2006-2007 и одеше во прајмтајм.
А, првите сезони од кај 2001-2002 мислам одеа касно.

Сигурен си дека уште тогаш го имало??
Ја ова првпат го слушам.. и мислам дека баш 2006 он го објаснуваше концептот за ток-шоуто,ко тогаш да почна али... нема везе :)

Оф леле, од вакви водители и вакви емисии, ми се иде да си направам харикири со џамлија.:tv:

Сигурен си дека уште тогаш го имало??
Ја ова првпат го слушам.. и мислам дека баш 2006 он го објаснуваше концептот за ток-шоуто,ко тогаш да почна али... нема везе :)

па добро, во 2006 емисијата имаше сосема различен концепт од првите сезони. :smir:
инаку, сигурен сум дека уште тогаш го имаше.

Смирче се врати на телевизија. Значи Канал 5 дефинитивно пробуваат да се унаказат. Прво Свиленко, па Боки сега и Смирче...кој е следен? Драган Вучич?

Смирче се врати на телевизија. Значи Канал 5 дефинитивно пробуваат да се унаказат. Прво Свиленко, па Боки сега и Смирче...кој е следен? Драган Вучич?

Тој од К5 се врати во својот дом Сител. :tv:
Ма фали уште Александар Блажевски да го донесат за да се откажам од нив.

Мислам дека не се криви канал 5, Боки, Мирчевски, брачниот пар Новица и Татјана се дел од Томато, а не од канал 5.

Аман од тебе...олабави не

Повеќе водителот ми е ѓубре отколку емисијата, ама и таа не вреди ич.

За Мирчевски:
1. Во периодот на Стошичка комплетно ја уништи забавната програма на МТВ, оставајќи да се забавуваме само со него.
2. Како шеф на делегација, го одржа најскандалозниот и најбедниот Евроизиски избор, што резултираше и со доста лош пласман таа година. (17. место)
3. Кога зборува човекот ко за себе да збори, па не може ни самиот да се слушне и почнува иритирачко да 6у6ка.

За НЗС:
Не знам како ќе тера оваа сезона, ама таа последната на МТВ беше baad. Ставил тројца во студио да стојат и да зборат на одредени (најчесто глупави) теми, а 20 километри позади нив, ко мулиња седат луѓе кои најчесто доаѓаа до збор еднаш низ сите тие 2 саати.

btw, ова е само мое мислење и не мора да го сфаќаш сериозно, ако тебе ти се допаѓа емисијата тогаш ок. :)

Како доктор на науки за сите медиуми малку ми стануваш досаден, Ти ги читам сите постови за ТВ и освен самопохвалите за другар ти Велија и буквално се што ќе направи А1 однапред и одназад го прогласуваш за генијално, не ми е јасно зошто барем не си го ставиш логото на оваа ТВ на твојот профил... И престани да не малтретираш пошто очигледно добро те потковале. Иди снимај емисии бар. . .

Како доктор на науки за сите медиуми малку ми стануваш досаден, Ти ги читам сите постови за ТВ и освен самопохвалите за другар ти Велија и буквално се што ќе направи А1 однапред и одназад го прогласуваш за генијално, не ми е јасно зошто барем не си го ставиш логото на оваа ТВ на твојот профил... И престани да не малтретираш пошто очигледно добро те потковале. Иди снимај емисии бар. . .

Ај пошто гледам напиша нешто во темата за А1 прочитај ми го последниот пост таму...
Уствари и не мораш... Ако сум ти толку досаден. :tapp:

Јас мислам како почетник, треба да припазиш што збориш и на кому му збориш, зашто Маестро за тебе е и више од доктор.
Ако не гледаш ТВ или ако не ти се допаѓа нечие мислење, не пишувај, форум е за дебати, а не за напади, што те интересира дали Маестро се разбирал или не, глеј ти бар приближно толку да се разбираш за медиум

Емисијава ја памтам бледо и по неколку моменти. Студио цело со платно насликано демек е соба, сред соба маса и столче, и овој помалку човек отколку водител и обратно седнат на столче наопачки наместено и со неговиот иритирачки глас ги најавуваше гостите како Ребека, Маја Вукиќевиќ, Угро и други медиумски личности во тоа време популарни.

Овој уште е тука? Јас мислев дека отиде некае у странство :pos2::pos2::pos2: Канал 5 полуделе абе и така имаше само глупости по телевизииве наши уште овој суртук фалеше нека го најдат и оној другиот Хит на месецот како беше тоа не ми текнува :pop::pop::pop::poss::poss:

Иван.С.Мирчевски ми е најантипатичен водител во историјата.Особено неговито милозвучен глас....:tapp::nenene:

Заедно со брат му Зоран Мирчевски ми се најнепожелни луѓе на ТВ.

6805.jpg

Сега почнува ново издание на НЗС 2. Па кој сака може да пушти Канал 5 и да гледа. :)
Гости ќе бидат Некст Тајм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom