Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eeeej!kako e момци се спремате ли за вечерва?ај нека ви е со срека!!ке ви треба многу :helou:

eeeej!kako e момци се спремате ли за вечерва?ај нека ви е со срека!!ке ви треба многу :helou:

Нас ке ни треба срека да.. во право си.. ама ти набави си неколку паломи.. да не затворат продавничињата вечер во маало кај тебе.. треба да плачиш.. спреми се..:toe:

Се ближи полека големото дерби во 1/8 финалето од ЛШ. Очекувам интересен меч и фер плеј од 2-те страни. Според составите што ги гледам ништо не е невозможно во моментов.Затоа нека победи подобриот.Спортски Поздрав!

Јас мислам дека Манчестер ке падне на Меаца и ке победиме со 2-0 мое мислење

Јас мислам дека Манчестер ке падне на Меаца и ке победиме со 2-0 мое мислење

А јас мислам дека ке биде реми на Меаца 1-1 а на ОТ 2-0

се шегувам,се надевам на добар натпревар,и да победи најдобриот:smir:

А јас мислам дека ке биде реми на Меаца 1-1 а на ОТ 2-0

се шегувам,се надевам на добар натпревар,и да победи најдобриот:smir:

Нормално дека се шегуваш :pos:

Така е, нека победи подобриот !

113872500.jpg

На крај краишта ако не победиме ,барем реми да извадиме и да биде 0-0 тоа нај многу би ни одговарало на нас интерашите.. но НИЕ ОДИМЕ НА ПОБЕДА:vozbud::vozbud:

Интераши,раката во срце и химната ќе го пееме

Официјалните состави за вечер:

За Интер ке играат

- Цезар, Маикон, Ривас, Чиву, Сантон, Занети, Камбиасо, Мунтари, Станкович, Адриано, Ибрахимович

За Манчестер ке играат

- В.Д. Сар, О Ши, Фердинанд, Еванс, Евра, Флечер, Парк, Гигс, Карик, Роналдо, Бербатов

Тоа е тоа.. официјално од УЕФА, нема веке промени..

П.С. Очигледно Мурињо не ризикува со висината на Кордоба.. губиме на брзина, добиваме на висина, се надевам на добра одлука..

:vozbud: хаха палома ке ми требало.абе си имам јас ама нема да ја користам!во секој случај нека ми е бидејки ништо не се знае вечерва :helou:

абе зошто не игре Кордоба?? овој ривас не ми стои многу искусен:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom