Ви недостигаат ли владините реклами ?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување

Ви недостигаат ли владините реклами ?

• Да

Гласови: 42 33,1%
  • Не

Гласови: 61 48,0%
  • Не ги приметувам

Гласови: 24 18,9%

• Вкупно гласачи
    127
Јас мислам дека треба да се изработи реклама во која цветаат рози насекаде,сите се среќни и задоволни.

Или да ни купат на сите од тие портокаловите наочари(како што "имаат" многумина),и се да ни биде СУПЕРРРРРР :olee:
Ем помалце пари ќе потрошат,ем сите ќе бидеме "среќни и задоволни":tapp:

Ne mi nedostigaat premnogu ,moram da priznam deka ja sakav reklamata od serijalot "Znaenjeto e sila ,znaenjeto e mok" koga toj tipot so cvikera (nerd) i objasnuva kolku kalorii se trosat vo baknes i devojkata neocekuvano strasno go baknuva.

Mi se dopadza od aspekt sto devojkata e mnogu zdrava picka (neka mi pisi na PP ako cita kajgana)

Pojasnuvanje:picka vo kontekst na superlativ na fizicki osobini i priroden sarm sto gi poseduva doticnata osoba

Па кога владините реклами се заменија со километарските читања на владини огласи кои пропагираат колку било важно да се учи средно, дипломирање од два факултета, и завршуваат со слоганите „Остваруваме„ или „Знаењето е сила, знаењето е моќ„ како да не ми недостигаат?

Рекламите беа чиста демагогија
прави трето дете а пари од небо господ ќе даде
фалсификување на Ајнштајн дека верувал во личносен бог, он бил спинозист за него бог или космосот се едно
после како беше она земи ја судбината во свои раце
као не чекај од државата као да не треба работодавец
државата само ја штити класната нееднаквост и експлоатација
живи глупости им беа чист популизам
као демек како порано македонците имале повеќе челад а денес не
ама порано немало ни интернет ни разни вредности кои ни ги пропагираат па бидејќи не можеме да ги достигнеме се осеќаме ко лузери
абе десница едно зборат друго праат.
на народов не му треба ти да му кажеш како треба да живее
ако они не даваат пример.
од една страна верата демек треба тоа веронаука
а од друга нема милост цркни умре социјализмот.

пропуштија да направат и една во стилот не заборацајте да пуштите вода после с“““ње

Веома :) :)

Многу сакам да гледам реклами , професионална деформација ми е...

Ама от како ги изгледав владините (посебно последните, за кревање на национализмот,незнам ли за што беа) почнав да ги избегавам!

Од сите...можда највеќе ми се допаѓаа тие : Знаењето е моќ!
тие беа онака интересни да се каже...

Иначе оф топик: Чим збориме за реклами...-дали некој се сеќава на времето имаше една реклама против пороците (дрога, алкохол, цигари) ..кога доаѓаше сатаната со срп, се кршеа чаши, когља се загреваше дрога на лажичка.. ..мора да се сетите...ми треба да ја најдам..и било каква информација ќе ми биде добредојдена!!!!

Веома :) :)

Многу сакам да гледам реклами , професионална деформација ми е...

Ама от како ги изгледав владините (посебно последните, за кревање на национализмот,незнам ли за што беа) почнав да ги избегавам!

Од сите...можда највеќе ми се допаѓаа тие : Знаењето е моќ!
тие беа онака интересни да се каже...

Иначе оф топик: Чим збориме за реклами...-дали некој се сеќава на времето имаше една реклама против пороците (дрога, алкохол, цигари) ..кога доаѓаше сатаната со срп, се кршеа чаши, когља се загреваше дрога на лажичка.. ..мора да се сетите...ми треба да ја најдам..и било каква информација ќе ми биде добредојдена!!!!

со дрогата смртта ве демне во секој миг......на таа ли мислиш пријателе!!!

јас кога бев мал се плашев од таа реклама

Ima vo Prilep eden mn. jak grafit a voedno i reklama za droga : Ako trevata e droga togash kravite se narkomani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom