НајЧлен на форумов според вас

Многу добри се Навивачка и Џени грл или така нешто.Девојки кои гледаат фудбал,сакаат и страсно навиваат за еден тим,во случајов Манчестер Јуннајтед.Многу почитувам такви девојки,кои не се да речм типични,а не се преправаат дека се нешто што не се.Ако некогаш го прочитаат постов само пораа до нов да продолжат така,бидејќи тие ги побиваат сите глупави мислења за женските:helou:

Како што кажав ги има сите но некој се подобри од тие тоа се: Столее и Мрак
Поздрав:vozbud:

абе мрак

самото име ти кажува дека е Cool Kajgana Member

Shmekerot како што имам читано,опасно типуле на кајгана.Има интересни мислења човекот,само со тоа шмек шмек може да се обиде да не го користи во секоја реченица.Аке сака де,мене гајле ми е...

Леденото момче или Iceboy како и да го знаете едно сте приметиле,дека е супер човек кој знае ако да се зафрква и тоа името..многу оргинлно!!А и хи5-от му е добар,го имам видено:smir:

ја кој може друг....псс....да не се фалам мислам сеа....:pipi::pipi:--->ова ако се лажеме

иначе има много не би можел да издвојам некој/а.......а и глупо би ми било.....пошо сигурно ќе заборавам некого:kesa:
така да....СИТЕ се топ

Па скоро сите се СУПЕР...Ама јас сум НАЈСУПЕР!!!
:vozbud::baeh::helou::vozbud::baeh::helou::vozbud::baeh::helou::vozbud::baeh::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom