Ludovico Einaudi

• Креатор на темата Креатор на темата Petkovsky
  • Време на започнување Време на започнување
Дознав за човеков преку еден филм.. сосем случајно...
од една мелодија, симнав цел албум.. да чујам што друго има... и бев воодушевена... ми ги надмина очекувањата.. ваква квалитетна музика одамна немав слушано...
накратко... музика за душа..
првава ми е најомилена...
буквално може да ме натера да ми биде убаво, тешко, да се чуствувам носталгично... како што и самиот наслов вели... dolce droga..
и секако.. тоа што ме натера да го засакам човеков и неговата музика..

I know that feel bro ^^^

И кај мене е иста приказната, преку филмот каде музиката се вклопуваше перфектно во секој дел од истиот.

Денес повторно го отепав слушање, додека читав. И сеуште го слушам.

Да го вратиме кај шо му е местото, на почетна во подфорумот.

Темава за еден од најгенијалните ликови во подфорумов, е жими таквово :)
Мора сите да го слушате овој бе! Мора хихи. Човекот пишува историја моментално, ама не сте свесни, шо да ви прам. Дркајте уште на Дорс и Цепелин. Ќе го пропуштите моментот да им се фалите на деците/внуците дека сте го прателе во негово време мајчиниов.

Тој е :D Со над 3000 пуштања во винампов. Интересно е тоа што (да не иди ко фалење оти мразам) кога ја имав промоцијата на книгата, во позадина одеа строго негови песни. Се случи да 10-тина души од присутните ме прашаат што катара е музиката во позадина, онака им оставила добар впечаток. Ептен е пријатен чоеков, пружи ушен секс. Исто за инспирација е измислен, онака ја буди тивко креативноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom