Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу му се восхитувам на делата на овој човек,неговите композиции како лек против стрес одлично делуваат...Супер тема, очекувам добра дискусија на сметка на тоа.
А пак во живо настапите какви му се не се опишува тоа...Додека ги слушам композициите негови поготово "Divenire" тие 7-8 минути мислам не сум на светов туку на некое волшебно место...Цар е братов. Го проучив откако го изгледав филмов http://www.imdb.com/title/tt1675434/ во кој се користи негова музика. ВО последно како омилен правец пост рок, човеков преку неговиот инструмент ми употребува такви инструменти на поинаков начин. Си го пуштам на звучници и чинам се врти креветов некаде во небесава, во градина со шарени цветови, во градина каде пловат разнобојни ливчиња по чиста езерска вода, она скроз совршена фантазија ми доближува до пред очи........
Da ne te potsetv slucajno posto ja postirav Divenire vo hit na denot?
Не сум видел, сега и таму ќе бележиме. Седнав да читкам, а домашниве гледаат вообичаено глупи серии, па слушалките на мене и Лудовико си пуштив, милина ми е .Da ne te potsetv slucajno posto ja postirav Divenire vo hit na denot?
Pozdrav