Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е нешто посебно смешна, али за тепање време е ок. Просечна серија, има и подобри. Многу подобри.

Па незнам ,кој ја глеал серијава или кажува дека не му се допага или кажува дека премногу му се допага,а овие вториве преовладувааат..
Мислам дека така е поставена како повеке да е машка серија,повеке финти и ситуации од кои на машките би им било повеке смешно..
Тоа мое видување..

Оваа серија ми го разубавува денот..Прекрасна е...

Интересна серија, ја обожавам :vozbud:

Чим ја имам во колекција значи е добра, топло му ја препорачувам на секој кој што сака да се насмее.

Па незнам ,кој ја глеал серијава или кажува дека не му се допага или кажува дека премногу му се допага,а овие вториве преовладувааат..
Мислам дека така е поставена како повеке да е машка серија,повеке финти и ситуации од кои на машките би им било повеке смешно..
Тоа мое видување..
А бе не реков јас дека е лоша серијата, само дека има многу подобри, ја гледам кога ќе ја начекам имаат добри фори, нема врска тоа дека е машка, не се ограничувам, само кажав дека сум гледала и подобро и посмешно. :)

ToП серија. :vozbud:
Најбоље беше епизодата кога го забораваа детето.:pos2::pos2:И на крај мајка му.:pos2::pos2:

ОК серија, смешки се сите особено Џејк :pos2::pos2::pos2:

ја гледам кога ќе ја фатам и ми се има видено како многу интересна и смешна серија, тоа малиот е закон:pos2:

Оти сега А1 ги репризира последните 5-6 епизоди,без никакво известување или причина?!?Ама жимикуров телевизија биле бе ц ц ц:jaj:

Хехе, “Два и пол човеци“. Ги изглеав пред некои 7-8 месеци.
Многу брзо ми стана една од омилените серии.

Оти сега А1 ги репризира последните 5-6 епизоди,без никакво известување или причина?!?Ама жимикуров телевизија биле бе ц ц ц:jaj:

Којзнае. Изгледа смао 2 сезони откупиле, а најавуваа ПОРАКИ ОД СТОМАЧЕТО, таа кај да е, треба д апочне место оваа на А1

Којзнае. Изгледа смао 2 сезони откупиле, а најавуваа ПОРАКИ ОД СТОМАЧЕТО, таа кај да е, треба д апочне место оваа на А1
Ако има вистина во твоево кажување стварно штета:jaj:

Па добро, можеби ќе продолжат од есен со нова сезона, „Пораки од стомачето“ нема многу епизоди, а плус и со Џим правеа размак меѓу сезони, ништо ново.

Во една од епизодите се појавува млада Меган Фокс како ќерка на Берта :icon_lol:.

Седи типката (16 години во серијата) на балкон по бикини и му вика на Алан ај земи од уљево да ме намачкаш инаку ќе изгорам. Типот и одговара не смеам пошто ако те намачкам јас ќе изгорам :icon_lol::icon_lol::icon_lol:. Многу беше јако :icon_lol:.

Инаку закон е серијата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom