Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
дечки ај некој нека стави тука торенти од серијава од прва сезона па по ред...ке ни помогнете многу :salut:

Ќе може ли некој да ми каже кој ден излегува нова епизода??? Се мислев дека е Вторник ама изгледа сум грешка????

Вторник изгегува ама ќе прават пауза најверојатно некое време.
Не пишува кога ќе има нова епизода, ама ваљда некаде после Нова Година, а можда и после 10ти јануари. Поголема пауза можда ќе прават.

ќе извадат нешто овие или како???? скапав на замунда секој ден....

^^
Конечноооооо дочекав нова епизода и од овие :)

Ја почнувам 4та сезона од утре, и досега морам да кажам дека ми се пикна во топ 5 ситкоми што ги имам гледано. Чарли е генијалец.

Ја почнувам 4та сезона од утре, и досега морам да кажам дека ми се пикна во топ 5 ситкоми што ги имам гледано. Чарли е генијалец.

Ти реков дека и тоа како вреди да се изгледа.
Кај мене после Friends, Everybody loves Raymond и Seinfeld дефинитивно идат овие :) Комотно после сезонава може и на трето место да дојдат :)

Нели мислите дека можда годинава ќе завршува серијава?
Според се тоа што се случува се некако натаму ми оди работава.
П.С. Роуз не е нормална :)

Не знам колку е точно, ама некаде потслушнав дека прекинале со снимање, Чарли бил на рехабилитација пак.

Иначе сум до средината на 7ма сезона, па здравје да ја догледам, ќе извадам некои епик моменти што ми беа, а ги имаше многу.

Абе, нели е подобро да се тргне ова А1 од насловот. Сепак општо за серијата правиме муабет.:smir:

Нели мислите дека можда годинава ќе завршува серијава?
Според се тоа што се случува се некако натаму ми оди работава.
П.С. Роуз не е нормална :)
нема да заврши сезонава пошто негде прочитав чарли шин потпишал за уште две сезони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom