Трескам глупости по форуми а и по телефон...
Мењам поштенско сандче за компјутер со емаил.
Пишувам домашни на одмор пред час...
Пренесувам сида БЕСПЛАТНО
Menuvam zdravstvena kniska za stedna.
sifra : zsdravjeto e najgolemo bogatstvo.
Menuvam cimer koj hrci, za cimerka koja vozdivnuva.
sms oglras : Prodavam krava, metalik sarena, aluminiumski kopita, niskoprofilno vime, hi-fi mukanje.
cena povolna ili zamena za konjot sto ja cita porakata
Se prodava kukja na lizgaliste, nema projdeno mnogu
Си биле наркоман, педофил и садист и си разговарале за тоа кој како ги сака жените.
Наркоманот: Јас сакам жени какво што сакам и виски – 20 години старо и измешано со кокаин.
Педофилот: Јас сакам жени каква што сакам и кока-кола, неколку години стара и малечка.
Садистот: Јас сакам жени какво што сакам и вино – 100 години старо и затворено во темна визба.
Suzukito e proizvedeno 2009 god, ima pominato 23000 km i uste ne e razraboteno celosno bidejki e uste novo !!! suzukito e so full oprema, jas sum prv sopstvenik go imam zemeno od salon i seuste mu trae garancijata !! lugje ova ne se propusta, sega imate sansa a dr pat dali ke imate e znak prasanje!! nekolku pati sum vo misla dali da go prodadam, postojano se predomisluvam ne za golema zal mojata idnina taka nalaga... povelete nema da zazalite nikogas! Sliki nemam, iznenadete se vo zivo
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.