Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш бев во Струмица...на пола саат преку ден.....сончев, убав, пролетен ден...
и ми се чинеше дека ќе ШИЗНАААААМ....

Добри девојки се...нема шо.....
Секоја чест...комплименти од мене за Струмичанките....

Фини чупиња се ... барем тие јас шо ги познавам...

1 машко на 4 женски...и...можете да си ги земете слободно оние кои мене ми следуваат :)

Dobri ni se, si gi imame za sekoj kakva saka za site vkusovi, ama koj saka neka povele se e taze roba!!!!!!!!!!!

не туку драпете, кажејте оти се малце издигани :wink: малце повеќе за разлика од другите градови.

Скоро сите се добри така згодни , увави , стегнани ,,....... ама има некој да ти се сма~е :D:D

mora da se znae so se raboti, i da vnimavate so koj si fakate rabota sepak se tie strumicanki.poz.

Девојките во Струмица. Хммм што би рекол еден од моите најдобри другари инаку Струмичанец-Брат сите се како од Планета Пајнер.
Тоа што особено ме бендисува кај нив најверојатно поттикнато од дефицитот на машки е нивната отвореност , комуникативност, пријатност некои што лично сум ги запознал можам и да ги наречам аждаи (во позитивна смисла разбира се). И после се враќаш во Капитал Сити и те пречекуваат елитните госпожи што мислат деkа се на црвен тепих на доделување оскари.

Струмичанки-I like.

Koo se zapnale 4 zenski na edno masko, a od tii 4 zenski 3 se babi :) Epa posle racunaj kolko ide :) A inace ne se nisto posebno.

bree ako naste ne se posebni togas neznam so da kazeme za drugite nezamenlivi se.100%, sigurno.

Имам неколку колешки од Струмица и супер се женските,баш се фини,сега треба на гости да му одиме:)

Definitivno NAJUBAVI devojki vo makedonija....... kolku sto sum mozel da gi zapoznaam jas!!!!!!!!!!!!!!!!

Закон се момичките нема шо да дебатираме во врска со тоа прашање. Од излеване се враќам со полни очи :vozbud: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom