Обликување на веѓи

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Значи машкиве не се сфатливи :) разбирам за ако некој има споени веѓи ама аздис и со сила нанесување болка:tapp: Кај и да е ќе почнат да раѓаат место нас.

Си ги обликувам вегите ...но само изникнените влакна , пошто грдо стои ..а ги чупам и таму каде што се спојуваат ..:D мразам таму да имам влакна.

Значи машкиве не се сфатливи :) разбирам за ако некој има споени веѓи ама аздис и со сила нанесување болка:tapp: Кај и да е ќе почнат да раѓаат место нас.
Де де, вие раѓате два до три пати, ги носите по девет месеци, а цел живот ни ја дуете главата со тоа, тоа е веќе мака:pos:
Он-топик
Арни ми се веѓите, се погодиле :)

Сама си ги средувам веѓите, ме бива...шо да праам:D И на бившиот му ги средував јас инаку ќе му беа како на Шоиќу од Тесна кожа:P.
Немам против машките да си ги обликуваат веѓите, убаво ми изгледаат кога се средени, ама не во стил на Марјан Стојановски....се знае, има женска и машка форма на веѓа со разни варијации на тема:).

Боли многу упм, а за чупање ми се. Кажете некој начин барем малку да се намали болката, некои ми кажуваа нешто со помада да се намачкаш и да отстои 15 минути, па после да се чупаш. Некој друг некоја друга "финта" ? :)

За да ја намалиш болката најдобро ти е после капење, или написе еден кафетин пред да ги кубиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom