Slow sex

• Креатор на темата Креатор на темата Anchi
  • Време на започнување Време на започнување
obozavam slow sex ali retko koa imam vreme za slow sex mnogu mnogu retko ali se deshava po 2 puti u mesecot i idam od slow sex do oralen slow sex normalno najubavo nesho

v1rtuaL_M напиша:
Slow Sex не доага у предвид зашо брзо заспивам, а ако заспиеш у сред секс , зенска ти или цурата за една вецер ке прераскаже на цело друштво дека си ПЕДЕР, а тоа е многу лоша репутација, после ке не можеш цура да си фатиш. Затоа забранете го спориов секс или отидов ја у монаси.

мене не ми е јасно како можеш да заспиеш у сред сех, или незнаеш да уживаш у сехот или не е во ред нешто со тебе...не збориме за монотон сех збориме за возбудлив слоу сех...не работата се у бам бам бам..и ајт...:icon_lol:

Allita напиша:
мене не ми е јасно како можеш да заспиеш у сред сех, или незнаеш да уживаш у сехот или не е во ред нешто со тебе...не збориме за монотон сех збориме за возбудлив слоу сех...не работата се у бам бам бам..и ајт...:icon_lol:

Баш е работата бам, бам и ајт, се гледаме другпат или не, сеедно.;)

зависи...од тоа како ќе се нафураме:)слоу секс знае да биде мноооогу добра ствар....

Zavisi od mnogu faktori toa dali ke e slow ili fast ili trubo :icon_lol:

Licno mislam prvo fast.... pa posle za "vtora raka, fino" odi slow :icon_lol:

Никола напиша:
Баш е работата бам, бам и ајт, се гледаме другпат или не, сеедно.;)

i posle sho ti vikaat... ebate brzi gonzales...nemozes da svirsish od nego...:baeh:

преферирам Slow sex>>>Сексуалното задоволство е средство за постигнување на одредена цел, а таа цел е духовен, физички и емотивен занес со кој состојбата на умот и личноста се шират во најголема можна мерка,целта е онаа соединетост меѓу партнерите да потрае што е можно повеќе. Состојбата на таа соединетост е исклучително искуство од кое се распрскува свеста, времето застанува, боите и звуците се максимално живи, сетивото за мирис се изоштрува до максимум, јазикот се насладува со прекрасни вкусови кои никогаш пред тоа не ги вкусил, а кожата станува исклучително сензибилна во тој занес.
Па зошто да не потрае????:je:

да ми елаборира некој.... што точно е слоу секс?

Зависи колку време иам и колку моркови јадам. Ако јадам моркови како зец - се ебам како зец. Ако јадам сланина - се здебелуе отпор на ендодерм и онда стонирам и може да крчка секс до утре сабајле...

v1rtuaL_M напиша:
Slow Sex не доага у предвид зашо брзо заспивам, а ако заспиеш у сред секс , зенска ти или цурата за една вецер ке прераскаже на цело друштво дека си ПЕДЕР, а тоа е многу лоша репутација, после ке не можеш цура да си фатиш. Затоа забранете го спориов секс или отидов ја у монаси.

Прости не те сфатив. Ако некој ти е навистина другар, дури и да си педер нема ништо да ти каже. Изгледа другарите ги нарекуваш другари без навистина да ти се. Ете, ја сум педер и имам репутација од три зелени на форумов. Не глеам некаква логика во постов :raz:

Dolphin напиша:
да ми елаборира некој.... што точно е слоу секс?
slow seks e sunshine koga ke se brkame po soba i ednas ke me nabivas na masa pa pak trcame malce pa ke nabies na zid pa pak trcame i tako dalje aa to ne bese slow sexs to bese fitness

ауа

абе еден СЛОУ СЕКС кој ќе трае 2 саата би ми добродошол али никој/а дечко/девојка не издржува до толку ама да земеш да измасираш убо и нејзе/него и тебе и да си започнете така споро ммммммммммммммм...:sekss:

Ја преферирам онака по слоеви, ред слоооооооооооооу на почеток, па после ну погоѓи, па пак слооооооооооооу, па зајчето за крај. Ова мислам на брзина на увозот и извозот и пропратните активности, не на тајм фрејмот.
А како се задржува оргазам...
Тоа се учи, али слоевито помага, иако не доста. Финтата е во психата. Све е во психата. Али мислење на грди женски, фудбалски утакмици, семкари на фудбалски утакмици, дефинитивно не помага. Тоа е само урбан мит.

Slow sex is kool too:)

Иако ние машките убрзаме ја првата, ама обично до третата рунда олабавиме:icon_lol:

Многу девојки особено 'постарите' добиват оргазам побрзо ако ги стегнеш од 120 миљи на саат:icon_lol: Ќе шизне:P

Гледам дека доста одамна нема никој напишано на темава па јас еве сакав да прокоментирам во мое име дека јас претежно обожавам ''Slow Sex''.:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom