Што е тоа што зафатените се попривлечни отколку слободните?

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби тоа што крадеш нешто што не е твое е малку повозбудливо. Возбудата можеби е тоа што се криеш, се трудиш тоа никој да не го дознае, се натпреваруваш со онаа\онај другиот.

Еднаш пробав... Ми беше убаво, ама ми беше мака за девојката. Цело време мислев како би било јас да сум на нејзино место па не се чувствував така пријатно.
Значи, не мислам дека е тоа колаче што стои на масата од некоја дебела дама е поубаво од колачето на шведската маса. :smir:

Можеби тоа што крадеш нешто што не е твое е малку повозбудливо. Возбудата можеби е тоа што се криеш, се трудиш тоа никој да не го дознае, се натпреваруваш со онаа\онај другиот.

Еднаш пробав... Ми беше убаво, ама ми беше мака за девојката. Цело време мислев како би било јас да сум на нејзино место па не се чувствував така пријатно.
Значи, не мислам дека е тоа колаче што стои на масата од некоја дебела дама е поубаво од колачето на шведската маса. :smir:
e da taka e povozbudlivo e, i 5 min da trae cel zivot ke go pamtis :pos2::pos2::pos2: pointeresno e koga se kries

Да не си клептоман???? (така ваљда се викаа де :pos2:)
Не ми е возбудливо да крадам туѓа женска ич!

Абе затоа напишав можеби :)
Не сум клептоман, не чепкам нешто што не е мое :smir:

Зошто да не е мое? Од каде па негово? Никој не поседува некого. Ако тој има партнер не значи дека е негов и никој не смее да му се доближи. Работата е другиот што сака и што ќе направи, а секој има право да проба.

Според мене, со самото тоа што се зафатени, гледаме дека имаат некои квалитети кои очигледно моментално се привлечни за нивниот партнер. И тоа предизвикува потсвесно и во нас желба да ги запознаеме тие личности подобро.

Јас мислам дека тоа доаѓа така, некој да сака да растури врска помеѓу двајца, заради тоа што тој љубомори што нема таква врска или таков партнер/партнерка.

Toчно , дури и сељачки делува. Со тоа само се фалат сељаците, демек гледај кој фраер сум, ќарив туѓа женска.

Попривлечни се само кога нема љубов. Инаку, зар некој повеќе би сакал да се заљуби во зафатена па и мажена отколку во слободна?
А за обратно не би коментирал. :ne_zboram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom