Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не важи, важи бе...ама сега за ОПОЗИЦИЈАТА :kesa:
Тоа ти се вика применето политиканство.
ај спомениците се една работа, ама не ми е јасно што толку запнале со коњите. Па на Гоце Делчев поубаво би му личела книга отколку коњ.
Ене еден коњ има преку мостот, доста е.
Опозиција ? Има многу зборови во речник кој можат на друг начин да го окарактеризираат тој дел од македонската политика, за жал зборот Опозиција не е соодветен .
Поенатата ми беше, 8 милиони евра е преголема сума на пари која ке биде потрошена во период кога дефакто владее глобална економска криза, или, зашто истата беше спомнувана во периодот кога просветарите штрајкуваа, зашто тогаш фино лепо не беше кажано, извинете, сакаме да градиме споменици, слободни сте .![]()
Опозицијата и дел од невладиниот сектор ги критикуваа одлуките за поставувањето на споменици. Сметаат дека во време на светска криза, парите треба да се трошат за намалување на последиците од очекуваното зголемување на невработеноста и сиромаштијата, а во случајот со споменикот на Александар и за да не се провоцира Грција.
Абе гмизавец,се пикаш по фабрики и шпиунираш,а???Јас мислам дека онде внатре не се прават статуи туку има НЛО.Не го гледаш И-Ти ѕиркат од прозорон.
Зевсовиќ немој да њушкаш многу оти со ЦИА ќе си имаш работа.:pos2:
А бе олош...Зевсовиќ немој да њушкаш многу оти со ЦИА ќе си имаш работа.:pos2:
Доаѓаат Гоце и Даме на коњи
Ште трјабва да исчакаш обединението.
КАМО СПОМЕНИК НА НАЈГОЛЕМИОТ МАКЕДОНЕЦ ФИЛИП ВТОРИ ГРКОУБИЕЦОТ?!