Кои филмови ги чекате да излезат оваа година?

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Во играчница имам полно постови без три точки а кога пишувам долги реченици трите точки ми се навика

Jas so dusa go cekam Kodot na Da Vinci, a mozi i nekoja komedija.

и јас ееееееее за 1 недела излева...

The Da Vinci Code 15.05.06 утре
X-man 3 26.05.06
Fast and Furious: Tokyo Drift 16.06.06

schtranga напиша:
ja ke go gledam vecerva :je:

Кај бе ќе го гледаш? :) Не излегува до 19ти Мај по кина, така да ако најде од некаде кај да го снимиш или нешто друго дај кажи па и ја да си го изгледам пред време?

Bi rekol deka letovo hit ke bide Supermen returns

Chevall напиша:
Bi rekol deka letovo hit ke bide Supermen returns

Нема шанси, видов реклами за него и ептен глупо изгледа. А и онака сите римејк филмови што се направија сите пропаднаа. Бетмен, Основен Инстинкт, Магла, итн итн итн ги има милион и еден. Осеќам филмот ќе биде ептен глуп.

Лелеееее луѓе утре излева, одма идам да го гледам само да не биде распродаден, ако не фатам место у кино ќе тепам некој.

Сеа шотуку си идам од кино и не да ме умори филмот....2 саата и 45 минути колку и да беше интересен ме цркна. Али не ни беше ништо нарачно, многу битни делови од книгата прескокнаа (ваљда за да скратат на време). Немаше многу возбуда, и така шо знам...сепак добар филм, од 1 до 5 би му дала 4ка, ми даде добра визуализација за некои од деловите во книгата и пореални ги направи. Али многу напор е седење у место 3 саата...

jas go cekav Da Vinci,izleze ali nemozam da najdam originalna snimka,samo presnimena od kino ja ima!aj ke si pocekam uste malceEDVAJ CEKAM DA GO GLEDAM!

Филмот кој чекам да го видам е новиот 007 иако мислам дека нема шанси да се споредува сопретходните во кои глумеше Пирс Броснан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom