Фан Клуб : Галатасарај

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Па затоа тепаа вчера они бе.. :D

Vaka vcera se preceka Novo star Sampion na Turcija vo Gaziantep interesna utakmica 0-1 i samo eden bod ne fali do Titula koja nema da bide tesska na nareden natprevar protiv Sivas doma inaku atmosfera ludilo i vo Stara skopska carsija uste od 12 pocna slavenje so peenje vo kafic pa se prefrlivme na natprevarot del vo Sever del vo Carsijata i na kraj golemata festa sleduva naredna nedela :)

Drogbin odgovor na rasističke uvrede navijača Fenerbahčea tokom istanbulskog derbija:

"Nazivate me majmunom, a plakali ste kada je Čelsi pobedio Fenerbahče 2008. Nazivate me majmunom, a skakali ste ispred svojih ekrana kada sam osvojio Ligu šampiona. Nazivate me majmunom, ali ste poludeli kada sam postao šampion sa Galatasarajem, a najtužnije je da me nazivate majmunom, a zaboravili ste da ste skakali kad je moj brat majmun (Vebo) dao dva gola juče... I vi nazivate sebe pravim navijačima? Pogledajte komentare Galatinih fanova i učite od njih!"

Браво за изјавата на Дрогба. Секоја чест.

Честито Емирејтс купот. Не дека е легитимна титула ама сепак не е едноставно да се освои купот покрај Наполи и Порто.

Дрогба по незнам кој пат на Арсенал им дава гол.. Ѕвер :vozbud:

После победата против Фенербахче. Ебуе пак малку изведувал нешто. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom